Redactia.ro
Home » Știri » Emil Boc a ajuns la coasă ca să obțină voturile alegătorilor. S-a filmat muncind de zor în curte: «Vreți să vă faceți un abdomen de invidiat?»

Emil Boc a ajuns la coasă ca să obțină voturile alegătorilor. S-a filmat muncind de zor în curte: «Vreți să vă faceți un abdomen de invidiat?»

emil boc

Emil Boc, în vârstă de 56 de ani, se pregătește intens pentru a candida din nou la primăria Cluj-Napoca, în anul 2024. Între timp, politcianul își pune la punct strategia prin care speră să atragă votul alegătorilor din partea sa. Iată cum s-a filmat și ce imagini a distribuit pe contul primăriei Cluj-Napoca de Tik-Tok, în speranța că va ajunge la inimile celor mai tineri dintre votanți.

Emil Boc a trecut la munca de jos pentru un vot în plus

Emil Boc este activ și pe Tik-Tok, iar zilele trecute a distribuit un videoclip cu totul inedit. În imaginile cu pricina, edilul din Cluj-Napoca apare ținând o coasă în mână, în timp ce munește de zor în propria grădina. Primarul îi îndeamnă pe cei tineri să-i urmeze exemplu dacă doresc să scape în tim-record de kilogramele în plus și să aibă un tonus de invidiat.

@primaria.clujnapoca &lt&lt Vrei să arzi niște calorii și să îți faci un abdomen plat? Îmbină utilul cu plăcutul și hai la coasă! 🤗😄 >> Emil Boc #sport #sanatate #emilboc #Cluj #Romania ♬ original sound – Primăria Cluj-Napoca

„Dragi tineri, vreți să ardeți niște calorii și să vă faceți un abdomen de invidiat? Haideți la coasă! 

Ia uitați, prima dată ascuțiți coasa. La coasă, să știți, toți mușchii se pun în mișcare, dar mai ales, mușchii abdominali și mușchii spatelui. Haideți să vedeți!

Uitați, e și coasă nepoluantă, nu e cu benzină și motorină, e sistem verde, vă face și un abdomen bun.

Sper că v-ați distrat și că v-am făcut să zâmbiți”, au fost cuvintele lui Emil Boc.

Emil Boc va candida din nou pentru scaunul de primar

În 2024, Emil Boc, fostul premier al României, intenționează să se înscrie din nou în cursa pentru funcția de primar. Până acum, el a deținut deja cinci mandate în calitate de primar. Primul mandat l-a obținut în anul 2004, urmat de victorii în 2008, 2012, 2016 și 2020.

Emil Boc este un politician controversat și provine din satul Răchițele, situat în comuna Mărgău, județul Cluj. El a intrat în viața politică în anul 2000 și a fost membru al PD în perioada 2000-2008. Ulterior, a fost afiliat PDL în perioada 2008-2014, iar mai târziu s-a alăturat PNL, partid care a inclus în rândurile sale o mare parte din foștii apropiați ai lui Traian Băsescu din perioada sa de guvernare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: