Redactia.ro
Home » Știri » Emil Constantinescu, operat de urgență. Cum se simte acum fostul președinte al României

Emil Constantinescu, operat de urgență. Cum se simte acum fostul președinte al României

Emil Constantinescu

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu a fost operat de urgență în urma unui accident casnic.

Emil Constantinescu, operat după un accident avut în propria casă

Emil Constantinescu, fostul președinte al României a suferit un accident în propria casă, drept pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Fostul lider de stat a avut un accident casnic, în urma căruia a avut nevoie nu numai de îngrijiri medicale, ci și de o intervenție medicală.

Emil Constantinescu a alunecat pe podeaua alunecoasă, proaspăt spălată cu detergent și așa a ajuns să își fractureze clavicula și glezna.

Fostul președinte a fost, astfel, operat de urgență la Spitalul Militar Central Dr. Carol Davila.

Ce a pățit fostul președinte al României. A ajuns pe mâna medicilor

Căderea a avut urmări grave pentru fostul șef de stat, care a avut nevoie chiar de o intervenție medicală pentru a se putea recupera.

În urma operației a fost transmis și un comunicat de presă, prin care le sunt adresate mulțumiri medicilor care au avut grijă de Emil Constantinescu pe toată perioada cât a fost internat.

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu.

Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, se arată într-un comunicat de presă transmis după ce fostul președinte a fost supus unei intervenții chirurgicale.

În 20015, fostul președinte a mai suferit o operație, de acea dată la colon. Acea intervenție chirugicală a avut loc la Institutul Clinic Fundeni, și a fost operat de profesorul Irinel Popescu.

Emil Constantinescu a fost președintele României în perioada 1996 și 2000.

„Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru sprijinul acordat”, se arată în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: