Redactia.ro
Home » Știri » Fiul unui fost președinte a murit la vârsta de 24 de ani

Fiul unui fost președinte a murit la vârsta de 24 de ani

Fiul unui fost președinte a murit la vârsta de 24 de ani

Fiul unui fost președinte a murit. Unul dintre fii președintelui egiptean Mohamed Morsi a murit miercuri în urma unui atac de cord la vârsta de 24 de ani, la numai puțin de trei luni de la moartea tatălui său.

Fiul unui fost președinte a murit la vârsta de 24 de ani

Abdullah Morsi, mezinul fostului președinte islamist defunct, a murit miercuri, în urma unui atac de cord la vârsta de 24 de ani. Acesta se afla la volanul mașinii sale când i s-a făcut rău, fiind dus imediat de un prieten la spital. Potrivit avocatului familiei, un prieten care se afla cu Abdullah în mașină a reușit să oprească mașină. Abdullah a fost dus la spital în districtul Hadayek al-Ahram, lângă Cairo.

Abdullah a fost arestat în 2018

În octombrie 2018, mezinul fostului președinte a fost arestat sub acuzația de propagare de informații false, dar a fost eliberat după ce i-a fost plătită cauțiunea. Primul președinte egiptean, Morsi ales în mod democratic în 2020, a murit la 17 iunie. Acesta s-a prăbușit în timpul unei audieri într-un tribunal din Cairo. Fostul președinte a fost acuzat de scurgere de documente de stat secrete spre Qatar. După moartea lui Morsi, Abdullah a acuzat autoritățile egiptene de moartea tatălui său.

Ele l-au ucis. Dumnezeu să-i pedepsească şi să-i ucidă”, a scrie el pe Twitter la 18 iunie.

De asemenea, el a declarat că autoritățile au refuzat ca tatăl său să fie înhumat în cimitirul familiei. Fostul președinte a fost înhumat în cadrul unei ceremonii foarte discrete la Cairo. Națiunile Unite și organizațiile pentru apărarea drepturilor omului au cerut să se întreprindă o anchetă independentă asupra circumstanțelor decesului lui Morsi. Mai mult decât atât, preșdintele Turciei, Recep Erogan a acuzat că Morsi „a fost ucis”.

Citeste si:Hotelul Traian din Băile-Herculane este scos la vânzare pe OLX

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: