Redactia.ro
Home » Monden » Emil Rengle, atac dur la adresa Andreei Tonciu înainte să fie eliminată. Cum a putut s-o numească

Emil Rengle, atac dur la adresa Andreei Tonciu înainte să fie eliminată. Cum a putut s-o numească

Ediția de aseară a competiției „Survivor România” a fost una destul de tensionată, mai ales în tabăra Faimoșilor. Ținta atacurilor a fost, din nou, Andreea Tonciu, care și-a dezlănțuit încă din primele zile firea destul de vulcanică. După ce s-a certat cu CRBL și Laura Giurcanu, cel care a avut ceva să-i reproșeze a fost Emil Rengle, vizibil deranjat de atitudinea ei.

Emil Rengle, atac dur la adresa Andreei Tonciu înainte să fie eliminată. Cum a putut s-o numească

„Survivor România” le testează condiția fizică și răbdarea concurenților cu fiecare zi ce trece, iar conflictele nu au întârziat să apară. În tabăra Faimoșilor, cea care a încins spiritele a fost Andreea Tonciu, cunoscută pentru firea sa cinică și temperamentul vulcanic. Primul care s-a certat cu bruneta a fost CRBL, urmat apoi de Laura Giurcanu. Și-au aruncat cuvinte dure, dar se pare că nu sunt singurii care au fost deranjați de atitudinea Andreei.

Chiar înainte de ceremonia de eliminare, camerele de filmat au surprins o discuție între Emil Rengle și Elena Chiriac. Cei doi discutau despre apropierea dintre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera, iar la un moment dat dansatorul le-a ironizat destul de dur.

Mai exact, le-a numit „vrăjigemene”, apoi și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea lor. Cele două nu s-au sfiit să-i ironizeze pe colegii lor de echipă, iar acest lucru nu a trecut deloc neobservat, ba chiar a generat reacții acide.

”În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște ”Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Ha, ha, ha! Deci, jur, îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle.

Elena Chiriac a continuat atacul la adresa celor două

Nici Elena Chiriac nu este o fană a Andreei Tonciu, lângă care a avut ocazia să doarmă într-una din seri. Chiar dacă nu a spus direct ce o deranjează, a susținut afirmațiile lui Emil Rengle conform cărora bruneta și Otilia ar semăna cu niște vrăjitoare.

”Eu, aseară, Andreea s-a pus lângă mine să dormim și eu nu prea suport să am în jurul meu foarte multă lume, dar mai ales un țipăt atât de puternic. Băi, și când mă ridicam să-mi schimb poziția, o vedeam pe Andreea că deschide ochii la mine și făcea ”dormi?”.

”Aia zic, nu ai câteodată tendința să-ți faci cruce?”, a continuat Emil Rengle.

După aceste discuții, dar și după ce Andreea Tonciu s-a accidentat grav în timpul uneia dintre probe, colegii săi au decis că aventura „Survivor România” ar trebui să se termine în acest punct pentru ea. Fiecare a avut ocazia să-și spună supărarea, iar vedeta a părăsit competiția.

”Survivor România se termină în această seară pentru Andreea Tonciu”, a anunțat Daniel Pavel.

Familia Andreei se aștepta la un asemenea discernământ, mai ales că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de când a ajuns în Republica Dominicană. Chiar mama ei a mărturisit în timpul unei emisiuni de televiziune că se așteaptă să fie eliminată, motivul principal fiind starea sa de sănătate precară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: