Redactia.ro
Home » Monden » Emilia Ghinescu anunță că va ajunge la poliție. Artista de muzică populară a fost hărțuită de o persoană necunoscută

Emilia Ghinescu anunță că va ajunge la poliție. Artista de muzică populară a fost hărțuită de o persoană necunoscută

GALERIE FOTO (6)

Artista de muzică populară, Emilia Ghinescu, a făcut publică recent o situație alarmantă în care se află, fiind hărțuită non-stop prin apeluri telefonice, inclusiv în timpul nopții. Această formă de hărțuire constantă a determinat-o pe Ghinescu să ia o decizie fermă: să depună plângere penală la poliție pentru a pune capăt acestor deranjamente persistente.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Emilia Ghinescu a dezvăluit că primește zeci de apeluri necunoscute, inclusiv pe timpul nopții, și că va lua măsuri legale împotriva hărțuitorului sau hărțuitoarei. Artista, care se bucură de un mare succes în plan artistic, a publicat chiar și o listă cu o parte dintre apelurile pe care le-a primit, subliniind că nu înțelege de ce trebuie să sufere din cauza unei persoane care manifestă astfel de comportamente inacceptabile.

Nu este singura care se confruntă cu hărțuirea de acest fel

În cadrul aceleiași postări, Emilia Ghinescu a evidențiat și faptul că nu este singura artistă care se confruntă cu astfel de situații. Alte cântărețe de renume, precum Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, au fost, de asemenea, hărțuite de fani obsedați, care le contactau repetat și persistent, generând disconfort și sentimente de nesiguranță.

„Și asta-i doar o parte dintre ele. Nu înțeleg de ce trebuie să suport eu un om care are reale probleme. Luni merg la poliție să depun plângere”, a declarat Emilia Ghinescu.

Pe fondul acestor evenimente, artista a subliniat importanța intervenției autorităților în astfel de cazuri pentru a proteja integritatea și siguranța personală a victimelor. Ghinescu este determinată să ceară ajutorul poliției pentru a pune capăt acestei forme de hărțuire și pentru a recăpăta liniștea și confortul necesare.

Fenomenul hărțuirii telefonice nu este unul nou în industria artistică, iar dezvăluirile făcute de Emilia Ghinescu aruncă din nou în prim-plan această problemă și necesitatea unei acțiuni legislative și sociale eficiente pentru combaterea ei. În trecut, Mariana Ionescu Căpitănescu a relatat experiența sa cu un hărțuitor, care a fost ulterior reținut, aducând un strop de speranță și încredere că astfel de situații pot fi rezolvate și că victimele pot primi sprijinul necesar pentru a face față acestei provocări.

Emilia Ghinescu și noul partener din viața amoroasă

După 12 ani petrecuți împreună, Emilia Ghinescu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a anunțat oficial despărțirea de partenerul său, Sebastian. Cei doi au o fetiță în vârstă de șapte anișori și, deși s-au despărțit oficial, mențin o comunicare constantă, având în vedere responsabilitățile parentale comune. Într-un interviu acordat pentru Click!, artista a dezvăluit că, deși nu au șters complet legăturile, au decis să ia o pauză și să vadă cum evoluează lucrurile în viitor.

„Cu fostul meu partener vorbesc în fiecare zi, nu este ușor să ștergi cu buretele cei 12 ani petrecuți împreună. El știe de mine, eu știu de el, dar nu foarte, foarte multe lucruri ne spunem unul despre celălalt pentru că am preferat să luăm o pauză. Plus că avem un copil de crescut împreună, trebuie să vorbim, să ne auzim.”, a declarat artista pentru sursa menționată anterior.

Despărțirea vine în contextul în care Emilia Ghinescu a trebuit să facă față și altor provocări, precum spargerea contului său oficial de Facebook. În urmă cu câteva zile, Ghinescu a anunțat pe Instagram că pagina sa de Facebook a fost compromisă, iar procesul de recuperare este în desfășurare. Deși nu a oferit detalii specifice despre persoana responsabilă, artista a menționat că se fac eforturi pentru recuperarea contului.

„Momentan nu mi-am recuperat contul de Facebook, încă se lucrează la el. Am trimis email la Facebook, am demonstrat cu acte că este o pagină oficială de artist, cu 470.000 de urmăritori, în care acolo îmi promovez toată activitatea mea. Am înțeles că este un tip din Israel care a făcut acest lucru. Eu nu vorbesc pe Facebook, nu mă conversez cu nimeni, nu are ce vedea.”, a mai explicat Emilia Ghinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: