Redactia.ro
Home » Monden » Emilia Popescu, răpusă de durere. Mama artistei s-a stins la 96 de ani: «Și-a început Marea Călătorie»

Emilia Popescu, răpusă de durere. Mama artistei s-a stins la 96 de ani: «Și-a început Marea Călătorie»

emilia popescu

Emilia Popescu trăiește acum o suferință profundă și greu de exprimat în cuvinte. Mama sa, Malou Iosif, s-a stins din această lume la frumoasa vârstă de 98 de ani. Această tristă veste nu a fost anunțată doar de către fiica sa, ci și de către UNITER (Uniunea Teatrală din România). Evenimentul tragic s-a produs la doar câteva luni de la momentul în care Dan Puric a organizat un spectacol special în onoarea artistei.

Durere imensă pentru Emilia Popescu. Mama ei, celebra Malou Iosif, a murit

Actrița se pregătește să-și însoțească părintele pe ultimul drum. În câteva cuvinte, a încercat să transmită poate cea mai dureroasă veste din viața sa fanilor. „Mama și bunica, Malou Iosif și-a început Marea Călătorie… Dumnezeu să te odihnească, mama!”., a fost mesajul dureros scris de către Emilia Popescu.

Uniunea Teatrală din România a scris un mesaj emoționant în memoria lui Malou Iosif, o personalitate de o importanță covârșitoare în peisajul artistic. „UNITER își exprimă profundul regret la plecarea dintre noi a balerinei și coregrafei MALOU IOSIF, la vârsta de 98 de ani, o artistă cu o excepțională contribuție la cultura României. O personalitate unică, de o vivacitate rar întâlnită, iubită și respectată de generații întregi de artiști pe care i-a format în mișcare scenică și știință corporală. A fost nepoata pictorului și graficianului român Iosif Iser și prim-balerină la Operetă. Condoleanțe, Emilia Popescu și întregii familii. Dumnezeu să o țină în lumină!”, a fost mesajul celor de la UNITER.

Cine a fost Malou Iosif

Malou Iosif a fost o actriță româncă de teatru și film, recunoscută pentru contribuția sa deosebită în lumea artistică. S-a născut la data de 21 iulie 1925 și a trecut la cele veșnice la vârsta de 98 de ani, în 2023. Malou Iosif a avut o carieră impresionantă în teatru, fiind membră a mai multor companii teatrale de prestigiu din România. A jucat în numeroase piese de teatru, iar interpretările sale talentate au impresionat publicul și critica de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Malou Iosif a colaborat cu numeroși regizori și a interpretat o gamă variată de roluri, demonstrând versatilitate și talent actoricesc. A fost apreciată pentru capacitatea sa de a aduce personaje la viață și pentru prezenta sa carismatică pe scenă.

Pe lângă activitatea sa în teatru, Malou Iosif a avut și apariții în filme românești, contribuind astfel și la industria cinematografică. A fost o prezență remarcabilă în cultura artistică a României, iar vestea trecerii sale la cele veșnice a fost primită cu tristețe și regret de către comunitatea artistică și admiratorii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: