Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum arată fiica vedetei

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum arată fiica vedetei

GALERIE FOTO (5) Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. După un travaliu de 24 de ore, Emily Burghelea și-a anunțat fanii că a adus pe lume o fetiță sănătoasă și plină de viață. Deși a trecut prin toate momentele dificile, blondina se bucură acum de venirea pe lume a primului său copil.

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum arată fiica vedetei

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fosta asistentă a emisiunii Acces Direct, a adus pe lume o fetiță minunată, de 3.200 grame, de care blondina s-a îndrăgostit complet. După 24 de ore de chin și patru ore de travaliu, Emily a reușit să ducă la bun sfârșit misiunea.

Blondina a ținut legătura constant cu fanii săi din mediul online, iar acum le-a prezentat-o pe fiica sa. ”Patru ore a durat travaliul, însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200 g de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uitam una la alta cu atâta pasiune! A fost atât de puternica! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți că doamna dr. a spus că seamănă cu @iubitul_lui_emily ??‍♀️ #newborn #angel #purelove #happiness #thanksgod”, a scris Emily.

Vedeta a declarat că s-a confruntat cu câteva probleme în ceea ce privește travaliul, dar fetița ei a fost puternică și s-a născut pe cale naturală. ”Văd viața cu alți ochi și nu doar în termeni metaforici. Doamna doctor Romanescu mi-a pus fetița pe piept, iar acele trăiri vor rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. M-am îndrăgostit de ea instantaneu. Este o luptătoare! Datorită ei în primul rând am reușit să nasc natural, pentru că a rezistat travaliului extrem de lung, de 24h. A fost muncă în echipă. Fetița, doamna doctor și eu.Dacă una dintre noi ar fi cedat, visul acesta nu ar fi devenit realitate”, a spus Emily.Recent, Emily a postat un InstaStory în care își alăptează fetița și vorbește cu ea, trăind una dintre cele mai frumoase momente din viața sa.

Emily Burghelea , prima poza cu fiica sa

Cum o va chema pe fetița sa

După ce a adus pe lume primul său copil, Emily Burghelea, fosta concurentă la Bravo, ai stil! se bucură intens de momentele petrecut cu fiica sa. Întrebată ce nume va purta copila, blondina a precizat că va face public această informație după ce se va consulta cu partenerul ei de viață. „Cred că la botez anunț numele fetiței”, a declarat Emily. În urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă tv dezvăluia alături de iubitul ei, inițialele la care s-au gândit pentru numele fetiței lor. „Încă nu am stabilit 100%. Avem o dezbatere cu privire la modul în care se scrie numele, dacă e cu un „E” sau cu doi de „E”, spunea blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: