Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni! Prima imagine cu burtica de graviduță FOTO

Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni! Prima imagine cu burtica de graviduță FOTO

GALERIE FOTO (4)

Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct, este însărcinată în șapte luni. Ea a ținut totul secret față de ochii curioșilor, până când nu a mai putut ascunde burtica. De curând, Emily Burghelea a postat prima fotografie în rol de graviduță.

Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni! Prima imagine cu burtica

Începutul de an vine cu surprize în lumea mondenă! Emily Burghelea va deveni mamă! Ea este însărcinată în șapte luni și a ținut totul secret până acum. Cum nu a mai putut ascunde acest lucru, de curând Emily a postat și prima fotografie cu burtica de graviduță, transmite kanald.ro

Foto: Instagram

Vestea sarcinii a fost dată în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Emily Burghelea a apărut alături de soțul ei, Andrei, cu care s-a căsătorit, în urmă cu câteva luni, într-o ceremonie strânsă, tot departe de ochii presei. Fosta asistentă TV a mărturisit că a aflat că va avea un copil în timp ce curăța creveți.

„De sapte luni de zile ascundem aceste secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată. Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Apoi mi-am făcut testul și a fost pozitiv”, a declarat Emily Burghelea la „Teo Show”.

Ce sex are copilul lui Emily Burghelea

Emily Burghelea a dezvăluit că nu cunoaște sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume. Ea și soțul ei vor să aibă parte de o surpriză.

”E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-am gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”, a mai spus fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”

Cum s-a căsătorit Emily Burghelea cu iubitul ei

Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei, s-au căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie. Ceremonia a fost una restrânsă și pe grabă. Au organizat totul în doar două zile. Andrei recunoaște că nu credea că va ajunge în fața altarului cu Emily Burghelea.

Relatia noastra a avut doua parti, ne-am despartit dupa patru luni, am plecat la Amsterdam si ea nu a mai venit. Ea a venit dupa mine dupa mine la aeroport si m-a urmarit, nu i-am raspuns la telefon vreo trei luni. Soarta a facut sa fim amandoi. Eu nu credeam ca voi merge la biserica cu o fata, sa am planuri cu ea. De aia am si fost la biserica. Noi nu aveam niciun element comun. Eu nu sunt spiritual, insa ea m-a facut sa cred. In timpul ceremoniei, mie nu mi-a dat nicio lacrima. Cameramanii au intarziat, am uitat paharele de sampanie acasa. Eu am stat in spatele organizarii nuntii. Problema cea mare a fost cu verighetele. Sa iti vina in doua zile, sa iti placa si modelul. Toata lumea vrea pe comanda. Le-am gasit intr-un final, intr-o insulita la un magazin. Sunt foarte frumoase si au fost marimea noastra”, a spus Andrei, soțul fostei asistente Tv.

Emily Burghelea a publicat și primele fotografii din ziua nunții sale, în rochie de mireasă.

Foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: