Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului! Ce a aflat când a fost în vizită la socrii: ”Am fost prima fată”

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului! Ce a aflat când a fost în vizită la socrii: ”Am fost prima fată”

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului! Ce a aflat când a fost în vizită la socrii: ”Am fost prima fată”

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului ei! După vizita la socrii de sărbători, fosta asistentă TV a mărturisit tot. 

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului ei

Emily Burghelea e devenit de curând cea mai ”spectauloasă” vedetă din showbiz. În ultima perioadă aceasta și-a uimit fanii cu nenumărate lucruri, printre care scandalul de la Acces Direct, nunta secretă, iar acum a spus secretul iubitului ei.

Fosta asistentă TV este cunoscută pentru sinceritatea ei, astfel că unele lucruri nu pot sta nespuse prea mult timp. Într-o postare pe contul ei de Instagram a dezvăluit unul din secretele iubitului ei, după ce a fost în vizită la socrii. Se pare că frumoasa Emily este prima fata pe care misteriosul ei iubit a dus-o acasă la părinții lui, potrivit cancan.ro.

”Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la parinții iubitului meu. Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă. Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă. Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special…Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a povestit Emily pe Instagram.

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului! Fanii au reacționat imediat la povestea frumoasei blondine. Se pare că povestea ei de dragoste este pe placul lor și sunt foarte fericiți că anul acesta, chiar dacă a fost un an greu pentru multți, ei au reușit să-și găsească fericirea.

”Cât de drăguț! E bine că măcar cineva a avut parte de un an bun și că mai sunt persoane cu o gândire pozitivă! Sunteți niște oameni minunați și ador să vă urmăresc story-urile!”, ”Mă bucur enorm pentru tine, crede-mă, meriți, să știi”, ”Foarte frumoasă și drăguță”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

Emily Burghelea a apărut într-un videoclip alături de Anna Lesko

Emily a lansat o piesă alături de Anna Lesko, Inacu Sterp, Costi Ioniță și Ra, iar fosta asistentă de la Acces Direct și Anna Lesko, deși nu se cunoșteau, au dat dovată de foarte multă senzualitate.

”A fost o super experiență. Eu pe Anna nu o cunoșteam, dar pot să spun acum că e o tipă extraordinară. Am fost pe același vibe și asta a fost cel mai important. A fost ceva nou pentru mine, pentru că am spus și eu două vorbe într-o piesă și pentru mine e ceva entuziasmant”, a dezvăluit atunci Emily.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: