Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea și fiica sa au fost externate. Blondina este în culmea fericirii

Emily Burghelea și fiica sa au fost externate. Blondina este în culmea fericirii

GALERIE FOTO (5) Emily Burghelea și fiica sa au fost externate.

Emily Burghelea și fiica sa au fost externate. Fosta asistentă tv este în culmea fericirii după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătiasă. În urmă cu câteva ore, Emily Burghelea și fiica sa au ajuns acasă, fiind însoțite de iubitul acesteia, extrem de fericit că a devenit tătic pentru prima oară.

Emily Burghelea și fiica sa au fost externate. Blondina este în culmea fericirii

Fosta asistentă de la Acces Direct a devenit mămică pentru prima oară. Emily Burghelea a adus pe lume joi seara, o fetiță perfect sănătoasă. După 24 de ore de chin, blondina a reușit să ducă nașterea la bun sfârșit. Spre deosebire de alte vedete, Emily a preferat să nască pe cale naturală, suportând toate durerile nașterii. Astăzi, Emily a ajuns acasă împreună cu fiica sa, unde au fost așteptate de Andrei, iubitul vedetei.

Tânărul era nerăbdător să-și cunoască fetița, pentru că în toată perioada în care iubita lui a fost internată, Andrei nu s-a deslipit de la fereastra rezervei în care Emily se afla. Din cauza restricțiilor impuse de autorități, Andrei nu a putut participa la nașterea bebelușei. Dimineață, Emily a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu fiica ei. Fosta asistentă tv a fotografiat-o pe cea mică în timp ce îi cuprindea piciorușul în mână, iar în dreptul imaginii a scris „Bună dimineața, soare”. Momentan, blondina a decis să-i țină identitatea ascunsă fiicei sale, dat fiind faptul că este prea mică pentru a o expune pe rețelele de socializare.

Fiica lui Emily

În urmă cu câteva ore, Emily a postat câteva fotografii cu ea și fiica sa, după ce au ajuns acasă. Andrei le-a întâmpinat cu un decor de vis, completat cu multe baloane. ”Bine ai venit acasa, ingerasule!?? Incepe aventura vietii noastre.?? Esti p regatit @iubitul_lui_emily? ?” a scris Emily Burghelea, în dretpul postării.

Emily a ajuns acasa

Emily Burghelea a devenit mămică pentru prima oara

Emily le-a povestit fanilor săi cum a reușit să treacă peste orele de travaliu și cum a adus-o pe lume pe fetița sa. ”Văd viața cu alți ochi și nu doar în termeni metaforici.Doamna doctor Romanescu mi-a pus fetița pe piept, iar acele trăiri vor rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. M-am îndrăgostit de ea instantaneu. Este o luptătoare! Datorită ei în primul rând am reușit să nasc natural, pentru că a rezistat travaliului extrem de lung, de 24h. A fost muncă în echipă. Fetița, doamna doctor și eu. Dacă una dintre noi ar fi cedat, visul acesta nu ar fi devenit realitate.
Am avut contracții extrem de lungi, extrem de puternice pe tot parcursul travaliului, însă colul s-a dilatat foarte greu”, a declarat Emily.

Emily a devenit mamica pentru prima oara

Emily Burghelea a reprezentat unul dintre personajele principale în sfera mondenă pe parcursul mai multor zile la rând, fiind implicată într-un scandal legat de bătăile pe care Vulpița le încasa de la Viorel Stegaru. Aceasta a fost dată afară de la emisiunea Acces Direct pentru că a vorbit în timpul emisiei despre acest lucru, deși producătorii ar fi ascuns această faptă. Acum, blondina este cea mai fericită, având lângă ea un bărbat devotat dar și o fetiță de care vedeta s-a îndrăgostit pe loc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: