Redactia.ro
Home » TV » Emisiunea „La Măruță”, mutată de pe Pro TV? Cătălin Măruță a reacționat!

Emisiunea „La Măruță”, mutată de pe Pro TV? Cătălin Măruță a reacționat!

Emisiunea lui Cătălin Măruță va fi mutată de pe Pro TV? Recent, au apărut zvonuri în presă că emisiunea „La Măruță” va fi mutată pe postul Acasă TV. Potrivit zvonurilor, cei de la conducere și-ar fi droit să crească audiența și pe celălalt post al trustului. Ei bine, nu a durat mult până ce Cătălin Măruță a reacționat. El a comentat „concedierea” sa de la Pro TV chiar în timpul emisiunii.

Emisiunea „La Măruță”, mutată de pe Pro TV? Cătălin Măruță a reacționat!

Cum toată lumea se aștepta, Cătălin Măruță a declarat în cadrul emisiunii sale că acest zvon este o informație falsă. De asemenea, a ținut să menționeze că show-ul ce îi poartă numele va fi în continuare de la aceeași oră, pe același canal.

Mai mult decât atât, această informație falsă a reușit să-l sperie, în primă fază, pe Măruță. „Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus Cătălin Măruță.

Așadar, cei care vor să urmărească îndeaproape emisiunea trebuie să stea liniștiți. Asta, pentru că „La Măruță” nu va suferi modificări. Cătălin Măruță nu a trecut atât de ușor peste subiect. Astfel, acesta a adăugat că în presă s-a mai scris de nenumărate ori, încă din anul 2012, că va veni sfârșitul lumii, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Cătălin Măruță, de 15 ani la Pro TV

În septembrie 2007, Cătălin Măruță a început colaborarea cu Pro TV. La vremea aceea, el prezenta emisiunea „Happy hour”. Ulterior, după 6 ani, show-ul și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță”. Soțul Andrei are nenumărate activități. Pe lângă show-ul de la Pro TV, Măruță se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță”.

Podcastul său este unul dintre cele mai urmărite podcasturi din România. De altfel, pe YouTube, Cătălin Măruță are milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: