Redactia.ro
Home » Sport » Emmanuel Culio, în lacrimi la plecarea de CFR Cluj!

Emmanuel Culio, în lacrimi la plecarea de CFR Cluj!

Emmanuel Culio, în lacrimi

Emmanuel Culio nu și-a putut stăpâni lacrimile. După meciul cu Astra, toți jucătorii l-au strâns în brațe, iar suporterii i-au scandat numele.

Argentinianul a decis să plece de la CFR Cluj în țara sa natală, pentru a fi alături de familie. Despărțirea a fost însă grea. Fanii din Gruia i-au scandat minute bune numele, în timp ce colegii și Dan Petrescu l-au îmbrățișat și l-au purtat pe brațe. “Te vom iubi mereu”, au strigat suporterii, care au afișat și un banner pentru jucător. Mijlocașul de 36 de ani a vrut să țină un mic discurs, dar nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Mulţumesc Cluj pentru tot! Hai CFR! „, a reușit să spună Emmanuel Culio.

”Nici cu 20 de milioane de euro nu găsesc jucător ca el. Vreau să facă un meci de retragere cu un stadion plin, să fim și noi relaxați. A fost un meci cu presiune maximă. Culio a marcat și un gol. Asta înseamnă că Culio merită orice. Îl aștept în staff. Mi-a promis că revine după CFR, unde speră să mă găsească după 6 luni. Va veni oriunde după mine și el se ține de cuvânt.
Nu am văzut asemenea profesioniști. Am jucat cu jucători mari. A venit după meci și mi-am spus că vrea să joace și în ultimul meci”, a spus Dan Petrescu.

Moment special dedicat lui Culio

Înaintea partidei cu Astra, CFR a organizat un moment dedicate lui Culio. Jucătorul a primit o plachetă dar și un tricou pe care a fost inscripționat numărul de meciuri, 230, pe care mijlocașul l-a bifat în tricoul clujenilor. Argentinianul de 36 de ani și-a petrecut 7 ani în Gruia.

„Am luat decizia să plec în Argentina la familia mea după meciul cu Lazio de pe Olimpico. Mulţumesc tuturor celor din Cluj, au venit la stadion luni seara pe frig, a fost incredibil, foarte frumos. Le-am spus tuturor, conducerii, antrenorului că nu pot sta fără familie, familia e viaţa mea, nu pot să stau singur aici, iar cei dragi în Argentina. Nu pot fără copil, fără soţie, trebuie să fiu corect în primul rând cu mine, apoi cu colegii mei. Eu nu mă retrag din fotbal, vreau să fac cursuri de antrenorat şi vreau să vin înapoi şi să lucrez din nou cu Dan Petrescu! Mai joc doi ani fotbal în Argentina, cât pot”, a declarat Emmanuel Culio.

Citește și: Dan Petrescu a lămurit situația! Unde va antrena după pauza competițională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: