Redactia.ro
Home » Stil de viață » Emoționant! Ce i s-a întâmplat acestui bătrân care vindea ouă la colț de stradă. Gestul revoltător al unei femei

Emoționant! Ce i s-a întâmplat acestui bătrân care vindea ouă la colț de stradă. Gestul revoltător al unei femei

Întâmplare emoționantă, la un colț de stradă, din Iași! O femeie s-a apropiat de un bătrân care vindea ouă și i-a oferit un preț mai mic decât acestea valorau. Bătrânul a acceptat fără nicio problemă, iar gestul ulterior al femeii a stârnit controverse. Momentul a fost relatat pe rețelele de socializare!

Emoționant! Ce i s-a întâmplat acestui bătrân care vindea ouă la colț de stradă. Gestul revoltător al unei femei

O poveste emoționantă a devenit virală pe Facebook! O femeie i-a cerut unui bătrân care vindea ouă la un colț de stradă din Iași, să i le dea la un preț mai mic decât valorează. Ba chiar i-a precizat că nu i le va mai cumpăra, dacă nu se va conforma dorinței sale. Cu capul plecat, bătrânul a acceptat. Ceea ce a făcut apoi femeia a stârnit revoltă în rândul internauților.

”Un bătrân vindea ouă. O femeie coborî dintr-o mașină, veni la el și îl întreba:
– Cu cât dai ouăle?
Bătrânul i-a răspuns:
– 1 leu oul, doamnă.
– Voi cumpăra 6 ouă cu 5 lei sau nu voi cumpăra deloc.
– Ia-le la prețul pe care îl vrei. Poate că este un început bun pentru că astăzi nu am vândut niciun ou, a răspuns bătrânul”, povestește un internaut pe Facebook, potrivit anamariavasile.com

Femeia a mers la restaurant după ce a cumpărat ouăle cu un preț mai mic! Incredibil câți bani a dat pe mâncare

După ce a plecat cu cele 6 ouă cumpărate de la bătrân, femeia s-a dus la un restaurant, unde a comandat un meniu scump, în valoare de 140 lei. După ce a mâncat, a ținut să lase la nota de plată și un bacșiș valoros chelnerului. Gestul ei a uimit pe cei care au aflat de această întâmplare, având în vedere că bătrânului i-a cerut imperativ să-i vândă ouăle la un preț mai mic, iar apoi a mers la restaurant unde s-a delectat cu un meniu costisitor.

”Ea a luat ouăle și a plecat simțindu-se mândră. S-a urcat în mașină ei și a mers la un restaurant împreună cu prietenul ei. Acolo au comandat ceva. Au mâncat puțin din ce au comandat și au cerut notă de plată.comandă a costat 140 de lei și ea a dat 150 spunându-i proprietarului să păstreze restul.

Acest lucru este destul de normal pentru proprietarul restaurantului,dar dureros pentru bătrânul vânzător sărac de ouă.
Ideea este: De ce arătăm intotdeuna că suntem puternici atunci când cumpărăm de la cei săraci? Și de ce suntem generoși cu cei care nu au nevoie de generozitatea noastră?

Odată am citit undeva:
„Tatăl meu obișnuia să cumpere bunuri simple de la oameni săraci la prețuri mari chiar dacă nu avea nevoie de ele. Uneori obișnuia să plătească mai mult pentru ele. M-am mirat de asta și l-am întrebat de ce o face?
Atunci tata mi-a răspuns: „este un act de caritate înfășurat cu demnitate”, a mai scris cel care a făcut publică această poveste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: