Redactia.ro
Home » Monden » Era femeia cu cei mai mari sâni naturali, iar acum devine mamă. O recunoști?

Era femeia cu cei mai mari sâni naturali, iar acum devine mamă. O recunoști?

GALERIE FOTO (5)

Are 29 de ani și se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Totodată s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, cu bustul ei natural, care atrăgea privirile tuturor bărbaților. De curând, a postat pe rețelele de socializare o fotografie de când era copil. Ai idee despre cine este vorba?

Era femeia cu cei mai mari sâni naturali, iar acum devine mamă. O recunoști?

Este cunoscută în lumea actoriei și a modelling-ului drept femeia cu cei mai mari și mai frumoși sâni naturali. Acum se pregătește să devină mamă pentru prima oară, la vârsta de 29 de ani. De curând, a postat în mediul online o fotografie din copilărie. O recunoști?

O recunoști? Vedeta din imagine urmează să devină mămică anul acesta

Dacă nu v-ați dat seama, aflați că este vorba despre Emily Ratajkowski, considerată vedeta cu cei mai frumoși sâni naturali de pe Glob. Ea și-a confirmat sarcina apărând pe coperta revistei Vogue.

Image result for Emily Ratajkowski vogue gravida

De altfel, nu s-a sfiit să-și arate sarcina și în niște fotografii nud. „Uneori mă simt ca Winnie the Pooh în formă umană, alteori ca o zeiță a fertilității cu un posterior frumos. Am făcut aceste fotografii într-o zi în care mă simțeam ca o zeiță. În orice caz, știu că voi duce dorul sarcinii și loviturilor bebelușului foarte curând”, a scris actrița pe Instagram.

Care este sexul bebelușului

Frumosul model nu cunoaște, momentan, sexul bebelușului, dar ea tinde mai mult spre a fi băiat. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: Nu sunt sigură că vreau o fată. Nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat”, a mai explicat Emily Ratajkowski într-un interviu.

Emily Ratajkowski și soțul ei Sebastian Bear-McClard sunt de-a dreptul încântați că vor avea un copil. Emily a mai dezvăluit într-una din declarațiile despre sarcină că va încerca să-i ofere libertate copilului.

Image result for Emily Ratajkowski si sotul ei

”Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?”, a transmis ea în octombrie, la anunţul sarcinii.

Image result for Emily Ratajkowski sani frumosi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: