Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România

O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România

GALERIE FOTO (7) O recunoști

O recunoști? În copilărie era un omuleț plin de sclipire și bucurie. Oricine o vedea era impresionat de ochii săi albaștrii și de zâmbetul ei. Spunem doar atât: a fost concurentă la Asia Express, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din țară.

O recunoști? Acum este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România

O recunoști? În urmă cu câteva luni a participat împreună cu partenera sa în emisiunea Asia Express! Ai ghicit? Dacă nu, trebuie să spunem că alături de ea a fost Alina Ceușan, proaspăta mămică din showbiz. Da, este vorba despre Carmen Grebenișan, „jumătatea” Alinei Ceușan, dar și nașa copilului ei. Într-adevăr, este greu de recunoscut, dar nu putem contesta faptul că vloggerița era simpatică încă de mică.Fiind foarte activă pe rețelele de socializzare, Carmen și-a încântat fanii cu o fotografie de pe vremea când era de-o șchioapă. Totodată, fanii săi și-au dat seama cât de mult s-a schimbat aceasta.

Dar un lucru pare că nu a rămas neschimbat la Carmen, și anume plăcerea de a face poze și atitudinea sa de divă. De când era mică, Carmen Grebenișan era pasionată de haine, lucru care se observă cu ochiul liber, deoarece aceasta apare îmbrăcată într-o rochie colorată, asortată cu un tricou alb cu dungi roșii.La scurt timp, reacțiile fanilor săi au apărut, aceștia fiind extrem de surprinși, dar și bucuroși în același timp.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie

Carmen Grebenișan a mers în aventura Asia Express, alături de prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan. Deși nu au câștigat merele premiu, cele două s-au distrat de minune. Carmen a locuit în Cluj acolo unde a și studiat, mutându-se în București în urmă cu câteva luni, unde locuiește împreună cu iubitul său. Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România, iar pe Instagram o urmăresc sute de mii de oameni. În vârstă de 27 de ani, Carmen este o sursă de inspirație pentru multi tineri.

Roșcata a format un Alex Militaru , cei doi fiind pregătiți să facă pasul cel mare. Fosta concurentă de la Asia Express a fost cerută în căsătorie, iar momentul a fost cu adevărat special. Aceasta a fost cerută în căsătorie seara, sub Lună, fiind înconjurată de flori. Extrem de fericită, vedeta a împărtășit momentul cu fanii săi. “Total neașteptat. Am spus DA”, a scris ea în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Multe vedete le-au transmis urări, printre care și colegii săi de la Asia Express. Evident, prima reacție a avut-o prieten ei de suflet, Alina Ceușan. “Hai că am făcut niște poze. Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi. Viața începe, din nou!”, a scris ea. Întregul moment a fost filmat de Alina Ceușan, surprinzând-o pe prietena ei care era în papuci de casă. “Doamne, Alex, ce-i asta? Doamne ferește-mă! Vă rog nu! Sunt în papuci de casă!”, a fost reacția roșcatei. Dar spre surprinderea tuturor, Carmen s-a despărțit de iubitul său, la scurt timp după ce s-a întors din Asia. Acum trăiește o poveste de dragoste alături de un băiat pe care îl cunoștea de mult timp, iar între timp sentimentele dintre ei au devenit mult mai intense.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: