Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Grebenișan are coronavirus. Care este starea celebrului influencer

Carmen Grebenișan are coronavirus. Care este starea celebrului influencer

Celebrul influncer, Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu coronavirus. Vedeta a anunțat, duminică, pe rețelele de socializare că au aflat miercuri rezultatul, iar acum se află în izolare și au simptome ușoare.

Carmen Grebenișan are coronavirus

Carmen Grebenișan, dar și iubitul ei au aflat miercuri că au coronavirus după ce s-au testat pentru că aveau dureri de cap și disconfort la nivelul pielii. Anuntul a fost făcut astăzi de influenceriță pe Instagram și a mai precizat că ambii au simptome ușoare și că vor sta în izolare timp de  14 zile.

Carmen Grebenișan se bucură că a făcut testul

Vedeta le-a spus fanilor că nu este deloc îngrijorată, ba mai mult, chiar se bucură pentru că a făcut testul și a aflat în ce stare e, asta pentru că urma să ia contact cu mai multe persoane în aceste zile, iar dacă nu ar fi știut că are coronavirus ar fi răspândit virusului mai departe.

”Noi suntem pozitivi. Am aflat asta miercuri și suntem destul de norocoși că nu avem simptome mai deloc, sau cel puțin nu puternice. Două zile ne-a durut capul. Nu ne curge nasul, nu tușim, mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!”, a spus Carmen Grebenișan.

La  finalul acestei perioade de izolare, după 14 zile vor trebui să-și facă din noul testul pentru ca rezultatul să iasă negativ. Abia atunci aceștia vor reveni la activitatea normală ca și până acum.

Suntem printre cei norocoși, avem niște simptome minore. Am avut un discomfort la nivelul pielii. Temperatura am avut 36,2. Eu am mereu temperatura corpului destul de scăzută.”, a mai spus Carmen Grebenișan pe Instagram!

Cât a costat inelul de logodnă a lui Carmen Grebenișan! Iubitul ei nu s-a uitat la bani

Vedeta a spus de curând ”DA!” iubitului ei. S-au mutat și împreună după ce au căutat îndelung locuința potrivită. Și-au cumpărat o vilă de lux pe care au amenajat-o așa cum și-au dorit! Relația este una cât se poate de serioasă, iar în curând ne așteptăm să înceapă pregătirile pentru marele eveniment, nunta mult visată de cunoscuta influenceriță!

”Am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere. Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost.”, a mai zis Carmen Grebenișan pentru viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: