Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Era femeia cu cei mai urâți dinți din lume. Acum este schimbată total

Era femeia cu cei mai urâți dinți din lume. Acum este schimbată total

GALERIE FOTO (5) Femeia cu cei mai urati dinti din lume

Gemma Swift era, cândva, femeia cu cei mai urâți dinți din lume. Din cauza danturii sale inestetice s-a confruntat cu multe răutăți. Dorind să scape de acestea, Gemma a decis să participe la o emisiune TV care avea scopul de a îmbunătăți aspectul fizic al oamenilor. Astfel, acum a ajuns să aibă un aspect fizic plăcut și este de nerecunoscut.

Era femeia cu cei mai urâți dinți din lume. Acum este schimbată total

Cândva i se spunea ”monstrul cu cei mai urâți dinți” și suferea foarte mult. Din cauza dinților săi inestetici, Gemma Swift a ajuns să fie criticată și ironizată. Și-a dorit foarte mult să fie asemeni celor din jur și să nu se mai confrunte cu răutățile. Astfel, s-a înscris la o emisiune TV care avea ca scop transformarea oamenilor. Acum Gemma are o dantură perfectă. Schimbarea sa este uluitoare, potrivit Daily News.

Image result for femeia cu cei mai urati dinti din lume

În urmă cu doi ani, Gemma a fost invitată în show-ul lui Jeremy Kyle unde și-a arătat dantura în valoare de 10.000 de lire sterline. Ea este încântată de transformare și a căpătat încredere în propria persoană. De altfel, femeia consideră că viața i s-a schimbat total de când a ales să pariticipe la emisiunea care a ajutat-o să-și facă dinții așa cum a visat.  ”Sunt o altă persoană. Viața mi s-a schimbat complet și am încredere în mine”, a explicat Gemma.

În timp ce unii o apreciază pentru cum arată acum, sunt și persoane care cred că Gemma mai trebuie să facă și alte intervenții. „E încă urâtă, ar trebui să se concentreze acum asupra feței.”, „E îngrozitoare. Ar trebui să apeleze la bisturiu”, sunt părerile contra Gemmei.

O tânără din Brazilia, probleme cu dinții, asemeni Gemmei

Deși a fost catalogată ca fiind femeia cu cei mai urâți din lume, ei bine…nu a fost singura. O tânără din Brazilia, pe nume Jaqueline Alarcao, avea dinții și dantura ieșiți în afară. După ce a trecut prin mâna medicului, a ajuns să aibă un zâmbet seducător și chiar s-a și căsătorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: