Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Era la semafor când lângă ea a oprit un bărbat necunoscut, a deschis geamul mașinii și i-a întins un plic! A intrat în panică atunci când a aflat cine era de fapt bărbatul

Era la semafor când lângă ea a oprit un bărbat necunoscut, a deschis geamul mașinii și i-a întins un plic! A intrat în panică atunci când a aflat cine era de fapt bărbatul

Era la semafor când lângă ea a oprit un bărbat necunoscut, a deschis geamul mașinii și i-a întins un plic! A intrat în panică atunci când a aflat cine era de fapt bărbatul

O tânără din Nottingham, pe nume Beatrice, a trecut printr-o experienţă halucinantă, pe stradă, în timp ce se îndrepta spre serviciu. A fost absolut șocată atunci când a aflat adevărul!

Era la semafor când lângă ea a oprit un bărbat necunoscut

Beatrice se aflat în mașină la semafor și se îndreptat spre muncă. În acel moment, povesteşte aceasta, un bărbat şi-a oprit maşina lângă ea, a deschis geamul şi i-a întins un plic. Înăuntru se afla un bilet! Când l-a deschis, însă, i s-au înmuiat picioarele, dar a avut puterea să îl citească.

”Bună, draga mea. Îmi cer scuze pentru felul în care te abordez, dar nu ştiam cum altfel o pot face. Fără îndoială, eşti cea mai frumoasă şi cea mai sexy fată pe care am văzut-o în viaţa mea. Felul în care alegi să-ţi acoperi corpul este impecabil! Din momentul în care te-am văzut mi-am spus că, dacă nu fac asta, nu voi fi în stare să te abordez niciodată… Îmi doresc să te scot la cină, măcar la un suc…

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te alegi cu o porţie de mâncare gratis şi cu una zdravănă de râs. Apoi ne putem despărţi fără regrete, iar eu mă pot lăuda tot restul vieţii că am avut norocul să beau un ceai cu cea mai frumoasă fată din Nottingham. Aş vrea să înţelegi că nu m-aş supăra dacă mi-ai refuza invitaţia, dacă nu ai vrea să ne mai vedem, să mai vorbim… Cu toată simpatia, Chris”, a scris bărbatul în bilet.

Cine era de fapt bărbatul

Beatrice a mărturisit că la început i s-a părut un gest drăguţ. Aşa că a decis să pună o poză cu biletul primit pe Facebook, în speranţa că va afla astfel cine era bărbatul misterios.

Când au început să apară primele indicii, însă, tânăra a intrat în panică. Ea a aflat că bărbatul era un bărbat în vârstă de 56 de ani, tatăl a doi copii, recent divorţat. Mai mult, s-a dovedit că cei doi erau vecini, deși tânăra nu își amintește să îl fi văzut vreodată.

”Când am aflat cine era, am intrat în panică. Mi-am dat seama că, deşi eram vecini, eu nu-l mai văzusem niciodată. În schimb, el mă vedea şi mă urmărea. Eu merg la serviciu pe acelaşi traseu, aştept maşina în acelaşi loc. E groaznic! Când mă gândesc că omul ăsta ştia atât de multe despre mine… Mă bucur că am reţinut cum arăta maşina lui. Voi face tot posibilul să o evit, de acum încolo. Voi şti că el este acolo!

Fireşte, nu i-am acceptat invitaţia. Nu aş face aşa ceva! Nu sunt singura tânără care trece prin experienţe similare, fenomenul „agăţatului” pe stradă, mai ales, este des întâlnit. A devenit un fapt cotidian, dar asta nu însemnă că trebuie să existe! M-am săturat! În astfel de momente, mă simt hărţuită, nu mă simt flatată! Şi pot spune, cu mâna pe inimă, că nicio fată nu se bucură când este abordată astfel de necunoscuţi”, a scris fata, ulterior, pe o reţea de socializare.

Mai mult decât atât, aceasta a tras un semnal de alarmă și a spus că niciun bărbat nu trebuie să se ascundă în spatele unui bilet și că ar trebui să aibă curaj și să o invite pe femeia pe care o place în oraș verbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: