Redactia.ro
Home » Monden » Era o faimoasă prinţesă, avea lumea la picioare şi tot ce îşi dorea, dar au găsit-o moartă la hotel! Ce au descoperit anchetatorii

Era o faimoasă prinţesă, avea lumea la picioare şi tot ce îşi dorea, dar au găsit-o moartă la hotel! Ce au descoperit anchetatorii

Caz șocant: un pastor a murit după ce a ținut post! Bărbatul a încercat să postească 40 de zile

O faimoasă prințesă și creatoare de modă italiană a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel. Virginia von Furstenberg a murit miercuri, 10 mai, la Merano, la vârsta de 48 de ani.

Trupul neînsuflețit al creatoarei de modă a fost descoperit în prima parte a zilei pe o terasă de la primul etaj al unui hotel. A fost şoc şi groază, nici măcar anchetatorilor nu le-a venit a crede când au văzut cine este victima.

Sinucidere sau accident?

Prințesa ar fi murit după ce a căzut de la etajul patru al hotelului. Oamenii legii au deschis o anchetă prin care încearcă să afle cum s-a întâmplat tragedia. Nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.

La mijlocul lunii februarie tatăl prințesei Virginia Von Furstenberg a raportat la poliția din Marghera dispariția ei. Ulterior, aceasta a revenit acasă.

Era o faimoasă prinţesă, avea lumea la picioare şi tot ce îşi dorea, dar au găsit-o moartă la hotel! Ce au descoperit anchetatorii

Cine era prinţesa Virginia von Furstenberg?

Prințesa Virginia von Furstenberg s-a născut la Genova, iar tatăl său este întemeietorul Băncii Ifis. De asemenea, bunica din partea tatălui este sora fostului acționar al Fiat, Gianni Agnelli, care a murit în anul 2003.

Sunt foarte întristat de moartea ei. La fel ca mine, s-a luptat mereu cu demoni. Virginia era o femeie cu o inimă de aur, o mamă tandră, iubitoare, cu un zâmbet curat. Îmi va fi dor de tine și vei fi în inima mea și în fiecare rugăciune“, se arată în postarea publicată pe Twitter de Lapo Elkann, vărul prințesei.

Prințesa Virginia von Furstenberg a fost căsătorită de trei ori și avea cinci copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: