Redactia.ro
Home » Monden » Era prieten cu Culiţă Sterp, dar totul s-a NĂRUIT. Primul suspect în cazul furtului seifului rupe tăcerea (VIDEO)

Era prieten cu Culiţă Sterp, dar totul s-a NĂRUIT. Primul suspect în cazul furtului seifului rupe tăcerea (VIDEO)

Familia Sterp are bănuieli despre cine ar fi hoții care le-au luat seiful cu bani. „Cineva a știut că nu mai este nimeni acasă”

Culiță Sterp şi familia lui caută şi acum hoţii seifului, după ce casa le-a fost spartă în urmă cu câteva luni. Artistul a povestit, la acea vreme, că i s-a furat un seif plin cu bani.

Bărbatul a apelat şi atunci la ajutorul fanilor pentru a găsi hoţii. În cutia securizată, se aflau zeci de mii de euro. Culiţă a dat de înțeles că a aflat cine sunt făptașii. În cadrul unui podcast, artistul a declarat că regretă încrederea acordată unor oameni pe care îi credea prieteni și pe care i-a considerat parte din familie.

A dat vina pe mama lui

Într-un video postat pe contul său de TikTok, de la nunta surorii lui, Getuța, care a avut loc pe 2 octombrie, Culiță Sterp a dezvăluit cine i-a furat, de fapt, seiful. Mai în glumă sau mai în serios, cântărețul a învinuit-o chiar pe mama lui.

”Ea mi-a furat seiful”, a spus Culiță Sterp, în videoclipul postat pe rețeaua de socializare. Desigur, totul a fost doar o glumă. Se pare că familiei Sterp le-a fost furată suma de 200.000 de euro.

Unul dintre suspecţi rupe tăcerea

Banii distrug prietenii. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Culiţă Sterp. Un tânăr care susţine că a fost amic cu artistul a anunţat, pe TikTok, că a rupt legăturile cu artistul. De ce? Pentru că ar fi suspect în cazul dispariţiei seifului.

Fraţilor, vreau să vă zic că nu m-am certat cu nimeni. Culiţă va rămâne ca un tată pentru mine. Sunt suspect în cazul seifului. Până se află hoţii seifului, voi rămâne în stand-by puţin , că na… sunt suspect. Sper că v-am lămurit pe toţi care m-aţi întrebat de ce… De asta. E totul ok…„, a spus tânărul pe TikTok.

La momentul furtului, cântărețul și poliţiştii presupuneau că mai multe persoane au fost implicate în spargere, ținând cont că seiful care a fost furat din casa familiei Sterp cântărea peste 100 de kilograme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: