Redactia.ro
Home » Sport » Eric de Oliveira, despre plecarea de la Viitorul! De ce a ales Voluntari

Eric de Oliveira, despre plecarea de la Viitorul! De ce a ales Voluntari

Eric de Oliveira, despre plecarea de la Viitorul

Eric de Oliveira a vorbit pentru prima dată despre adevăratul motiv care l-a făcut să plece de la Viitorul. Jucătorul a dezvăluit că a fost deranjat de felul în care a fost tratat.

Brazilianul de 34 de ani a spus lucrurilor pe nume pentru prima dată. Eric s-a transferat în această iarnă de la Viitorul la Voluntari și a devenit cel mai bun marcator străin din Liga I.

„M-am supărat pentru felul în care am fost tratat în ultimele 6 luni. Nu pot să spun că sunt supărat pe Gică Hagi, sunt pe felul în care am fost tratat. Nu cred că meritam. Domnul Gică Popescu s-a dus la Luchin și m-a făcut bucătar. Bivolaru zicea că eu trebuia să am mai mult respect față de Hagi, pentru că m-a lăsat să plec liber în Qatar. Dar nu a fost chiar așa, Viitorul a primit 50.000 de euro ca să pot pleca. Dacă ei m-au făcut gras, de ce m-au adus a doua oara, dacă știau cum sunt? Eu am venit în momentul în care m-au rugat să vin să îi ajut. Am lăsat banii de acolo, pe care trebuia să îi primesc”, a declarat mijlocașul la GSP Live.

Eric a câștigat cu Viitorul două trofee. Cupa României și o Supercupă.

Brazilianul a venit în România în 2007

În sezonul 2007-2008, Eric a fost împrumutat de Gaz Metan Mediaș, echipă aflată în Liga a II-a, în acel moment. Apoi a promovat cu medieşenii în prima divizie. În 2008, a semnat un contract definitiv cu Gaz Metan, fiind transferat de la Metropolitano. Nu după mult timp a plecat în Ucraina, pentru ca în 2012 să revină la Mediaş, unde a fost şi căpitanul echipei. Un an mai târziu s-a transferat la Pandurii Tg Jiu. A fost una dintre cele mai bune perioade, reuşind să ajungă cu echipa în grupele Europa League. Au urmat şi alte echipe, iar în 2017 a ajuns la echipa lui Gheorghe Hagi, unde a stat două sezoane.

Citește și: Bogdan Vintilă, prima reacție despre plecarea lui Bălgrădean!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: