Redactia.ro
Home » Monden » Este Antonia din nou însărcinată? Ce le-a spus artista fanilor

Este Antonia din nou însărcinată? Ce le-a spus artista fanilor

Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

Antonia ar putea fi din nou însărcinată. Cel puțin, asta a lăsat de înțeles, într-un Instastory, în care a postat o întrebare a unui fan curios despre acestt lucru. Răspunsul ei a fost misterios.

Antonia va deveni iar mămică?

Antonia ar putea deveni mămică pentru a patra oară. Într-un Instastory, ea a postat o întrebare a unui fan curios despre acest lucru, iar răspunsul ei a fost vag. „Da? Nu? Poate?”, a raspuns Antonia la Insta Story.

Reacția artistei a venit miercuri, după ce și-a anunțat apropiații și fanii că este pregătită să le răspundă la câteva întrebări. Printre curiozitățile internauților s-a numărat și următoarea: “Tu și Alex ați făcut cununie religioasă?”, iar vedeta a spus: “Maybe… (n.r.: Poate…)” și a pus cele două emoticoane pe care le puteți vedea în colajul de mai jos; primul dintre ele ar reprezenta că artista îl/o roagă pe cel/cea care a lansat întrebarea să păstreze posibilul secret.

Antonia a răspuns astăzi la mai multe întrebări primite de la apropiați și fani © Instagram Stories

Antonia a avut insecurități

În timpul sesiunilor de întrebări, Antonia a fost întrebată dacă s-a confruntat vreodată cu insecurități, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv, după care a explicat cum a reușit să scape de ele: “Desigur … încă am! În principiu, am început să mă simt ca un rahat și am realizat că nu este o gândire sănătoasă, am luat în considerare problema și am început să lucrez la cum să fiu mai bună, la ceea ce mă face fericită și să fiu recunoscătoare pentru lucrurile cu care Dumnezeu m-a binecuvântat. Este un proces! Dar trebuie să ai voință să te schimbi în mai bine”.

Întrebată dacă a fost vreodată umilită de un prieten/prieteni sau doar copiilor li se întâmplă acest lucru, iubita lui Alex Velea a declarat: “Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați, de fapt, nu mă suportau și mă bârfeau/bârfesc cu alți «prieteni» (Prieteni care sun mai apropiați de ei… plus alții). GROAZNIC! Și nu, nu doar copiilor li se întâmplă situația mea implică adulți cu vârsta 30+”.

Antonia, mamă pentru a patra oară

Dacă ar fi adevărat acest aspect, Antonia ar avea al treilea copil cu Alex Velea și ar deveni mămică pentru a patra oară. Ea mai are o fetiță din căsătoria cu Vincezo.

Loading...