Redactia.ro
Home » Știri » Este din nou doliu în familia violonistului Gabi Stângău! A murit la numai 2 saptămâni de la înmormântarea artistului

Este din nou doliu în familia violonistului Gabi Stângău! A murit la numai 2 saptămâni de la înmormântarea artistului

GALERIE FOTO (2)

Familia lui Gabi Stângău, violonistul îndrăgit care a părăsit această lume tragic la doar 32 de ani, este din nou în doliu. După numai două săptămâni de la trecerea în neființă a talentatului artist, un alt membru al familiei a plecat la cele veșnice.

De această dată, moartea a lovit bunica violonistului, adăugând o altă pagină sumbră în povestea deja îndurerată a familiei Stângău.

Doliu din nou în familia Stângău

Tragedia care s-a abătut asupra familiei Stângău nu pare să aibă margini, iar durerile pierderii se adâncesc odată cu trecerea timpului. La numai două săptămâni de la înmormântarea lui Gabi Stângău, vestea tristă a trecerii la cele veșnice a bunicii violonistului a șocat pe toți cei care îi cunoșteau și îi apreciau pe membrii familiei.

Bunica lui Gabi Stângău, o femeie care a trăit poate cele mai multe bucurii și tristeți alături de nepotul ei talentat, nu a mai putut face față durerii provocate de pierderea acestuia. După ce și-a luat rămas bun de la Gabi, bunica a plecat și ea în lumea de dincolo, lăsând în urmă o familie profund marcată de suferință și pierdere.

„Rămas bun, soacra și bunica lui Gabi Stângău! Te-ai dus și dumneata la nepotul tău! Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică!”, este mesajul postat în mediul online de către o persoană apropiată familiei.

Gabi Stângău a murit într-un accident

În urma tragicului accident în care Gabi Stângău și-a pierdut viața, lumea muzicii românești a rămas în stare de șoc. Artistul îndrăgit conducea un ATV atunci când a pierdut controlul și a fost implicat într-un accident fatal. Eforturile medicilor de a-l salva pe Gabi au fost în zadar, iar moartea lui a adus un fior de tristețe în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și i-au admirat talentul.

Această nouă tragedie care a lovit familia lui Gabi Stângău adâncește și mai mult suferința deja simțită, aruncând o umbră sumbră asupra celor dragi. În astfel de momente grele, cei din jurul familiei își exprimă compasiunea și sprijinul pentru a-i ajuta să facă față acestei pierderi devastatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: