Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu în lumea filmului! Fanii seriei „James Bond” au primit o lovitură dură când au aflat că a murit

Este doliu în lumea filmului! Fanii seriei „James Bond” au primit o lovitură dură când au aflat că a murit

GALERIE FOTO (5)

Pamela Salem, cunoscută pentru rolul său de secretară în filmul „Never Say Never Again” alături de James Bond, a părăsit această lume la vârsta de 80 de ani. Moartea sa a adus un sentiment de tristețe în industria filmului, iar fanii își aduc aminte cu drag de talentul și contribuția ei.

Pamela Salem, actrița britanică născută în India în 1944, și-a făcut debutul pe marele ecran în filmul „The Great Train Robbery” din 1978. Cu toate acestea, a devenit cu adevărat cunoscută pentru rolul său iconic ca Miss Moneypenny în „Never Say Never Again” (1983), unde a împărțit ecranul cu legendarul James Bond, interpretat de Sean Connery.

Contribuția cinematografică în seria cu James Bond

Rolul lui Miss Moneypenny a fost unul definitoriu pentru cariera sa. Sean Connery a fost impresionat de talentul ei și a recomandat-o producătorilor pentru această rol important. Chiar dacă „Never Say Never Again” nu a fost parte oficială a seriei James Bond, interpretarea sa a fost lăudată de critici și de fani. Pe lângă contribuția sa la universul James Bond, Pamela Salem a avut și alte apariții memorabile în industria filmului și televiziunii.

Printre acestea se numără apariții în serialul britanic „Doctor Who” în rolul profesoarei Rachel Jensen, care a fost apreciată de fani pentru profunzimea și talentul ei actoricesc. Colegii și prietenii de la Big Finish, compania pentru care a lucrat Salem, își amintesc cu căldură de ea. David Richardson, producătorul lucrărilor la care a contribuit Salem, vorbește despre natura sa blândă și despre implicarea ei pasionată în proiectele la care a participat. Ea era iubită de colegi pentru zâmbetul ei călduros și pentru generozitatea ei.

„Ori de câte ori exista o înregistrare Big Finish pentru ea, ea zbura din Miami pe cont propriu, fără tam-tam sau fanfară, și apărea la studio înarmată cu cele mai calde zâmbete, cele mai mari îmbrățișări și adesea cadouri. Era o persoană foarte blândă, mereu interesată de toată lumea, de la colegii ei, la echipa de producție, la actori, invitați și vizitatori.”, declara David Richardson despre Pamela Salem.

Moștenirea sa va trăi veșnic

Chiar dacă a părăsit această lume, moștenirea lui Pamela Salem va trăi prin munca ei remarcabilă și prin amintirile pe care le-a lăsat în inimile fanilor și colegilor săi. Talentul, bunătatea și profesionalismul ei vor fi mereu apreciate și rememorate în lumea filmului și a televiziunii. Moartea Pamelei Salem a lăsat un gol în industria filmului, iar amintirea ei va rămâne vie prin contribuția sa deosebită la filmele și serialele în care a jucat.

Este un moment de tristețe pentru fanii și colegii săi, dar și un prilej de a celebra viața și cariera unei actrițe remarcabile.

„O mai văzusem pe Moneypenny înainte, bineînțeles, în filmele anterioare, interpretată de Lois Maxwell. La început (n.r. presa) a încercat să agite lucrurile între noi – totul a fost un nonsens absolut, iar Lois Maxwell mi-a scris o scrisoare foarte drăguță, iar eu am contactat-o. În cele din urmă, au fost nevoiți să renunțe la ea, pentru că și-au dat seama că eram prieteni.”, declara Sean Connery într-un interviu din 1984.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: