Redactia.ro
Home » Homepage » Este doliu în lumea lăutarilor. Un tânăr cântăreț a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Este doliu în lumea lăutarilor. Un tânăr cântăreț a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

A murit Marius Țepeligă.

Comunitatea lăutarilor este îndurerată după vestea tragică a pierderii lui Marius Tepeliga, un tânăr cântăreț apreciat pentru vocea sa unică și dedicarea neclintită față de arta muzicală tradițională. În ciuda luptei sale curajoase cu o boală nemiloasă, Marius a trebuit să se despartă prea devreme de lumea aceasta, lăsând în urmă o comunitate de prieteni, colegi și o familie îndurerată.

Colegii de breaslă îi aduc omagii lui Marius Țepeligă

„Nu pot să cred vestea asta atât de tristă. Astăzi am pierdut un coleg, un frățior bun de-al nostru și un lăutar adevărat. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe prietenul nostru cu cel mai frumos caracter, care nu a greșit în viața lui la nimeni și ne-a respectat pe toți”, au transmis colegii lui Marius Tepeliga, într-un mesaj emoționant de adio.

„Ai plecat să cânți printre îngeri!!! Dumnezeu să te aibă în pază Marius Tepeliga prea devreme ai plecat dintre noi😭😭😭”, „Dumnezeu sa te odihnească! 🥺condoleanțe familiei”, „Doamne nu pot sa cred așa ceva 😭😭😭😭😭 Dumnezeu să-l ierte 😭😭😭 Condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Apelul disperat lansat de soția lui Marius Țepeligă

Cu doar câteva luni înainte de a se stinge din viață, soția lui Marius, devastată, a făcut un apel public pe rețelele de socializare, rugându-i pe oameni să doneze sânge pentru a susține tratamentul soțului ei. Această rugăminte a ilustrat disperarea și speranța cu care familia se lupta pentru a-l ține pe Marius alături de ei. „Va rog din suflet care vreti luni sa donati sange pt Marius tepeliga la orice centru dar cu specificatia pt marius tepeliga spital cf 2 sectia chirurgie va rog frumos pe toti prietenii rudele pe toata lumea.”, se arată în mesajul femeii.

Marius Tepeliga și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu soția sa în 2023, într-o ceremonie emoționantă unde au cântat artiști consacrați, printre care Costel Biju și Viorica de la Clejani, marcând unul dintre cele mai fericite momente din viața sa. Din păcate, bucuria a fost de scurtă durată, Marius lăsând în urmă doi copii, Essra și Mario, și o soție care acum trebuie să găsească puterea de a merge mai departe fără el.

Lăutarul avea speranțe și planuri de viitor

Pe 11 ianuarie 2024, cântărețul a suferit o intervenție chirurgicală și era extrem de optimist luptând din răsputeri pentru a se face bine pentru copiii săi. „Doamne nu stiu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări ma mai treci un singur lucru il stiu il brațele tale nu îmi este frica de nimic.
Am ieșit cu bine din operatie va mulțumesc la toti pentru rugăciunile făcute pentru mine in speciala fraților și surorilor de la biserica fam maranata. 🙏🙏🙏🙏🙏”, spunea lăutarul.

În aceste momente de profundă tristețe, comunitatea și prietenii sunt îndemnați să se adune în jurul familiei îndurerate a lui Marius, oferindu-le sprijinul moral și ajutorul de care au nevoie pentru a trece prin această perioadă dificilă.

Pierderea lui Marius Tepeliga este o tragedie nu doar pentru familia sa, ci și pentru întreaga comunitate de lăutari și iubitori ai muzicii tradiționale românești. Vocea sa și pasiunea pentru muzică vor rămâne amintiri prețioase pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat ca artist și ca om. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: