Redactia.ro
Home » Știri » Este oficial! Când va începe noul sezon Survivor România. Informații de ultimă oră despre show-ul de la PRO TV

Este oficial! Când va începe noul sezon Survivor România. Informații de ultimă oră despre show-ul de la PRO TV

Este oficial! S-a aflat când va începe noul sezon Survivor România. Managerii PRO TV au luat decizia să prelungească licența pentru celebrul reality show din Republica Dominicană. S-a dat deja startul preselecțiilor, iar proiectul se așteaptă să fie unul de mare succes. Ultimul sezon a fost câștigat de Zanni. Războinicul a plecat acasă cu marele trofeu și cu cei 100.000 de euro!

Când începe noul Survivor România

Când va începe noul sezon Survivor România? Telespectatorii sunt deja nerăbdători să afle data premierei noului sezon al show-ului de la PRO TV. Câștigătorul Survivor All Stars, Zannidache, s-ar pregăti intens pentru încă un sezon. Pe de altă parte, Daniel Pavel este iubit de toți fanii emisiunii de supraviețuire și, cel mai probabil, va fi iar la cârma noului sezon Survivor România. În plus, alături de el ar urma să apară și Zanni.

Reamintim faptul că Zanni a prezentat o emisiune pe Voyo și nu este exclus ca pe viitor să fie iar încadrat într-un alt proiect la PRO TV. Noul sezon Survivor România, cel cu numărul 6, va apărea tot la PRO TV și va fi difuzat în 2025, în luna ianuarie.

Zanni, câștigătorul sezonului All Stars, a răspuns tuturor acuzațiilor

Zanni, deja câștigător la două sezoane Survivor România, a reușit să obțină din nou trofeul, datorită susținerii masive a fanilor. Cu toate acestea, după anunțarea câștigătorului, au apărut acuzații conform cărora întoarcerea lui Zanni în competiție ar fi fost orchestrată pentru a-l face câștigător.

Într-un interviu Zanni a răspuns acestor acuzații, declarând următoarele: „Sunt Zannidache, am câștigat Survivor de două ori. Mă simt foarte bine, sunt înconjurat de toți oamenii care m-au votat. Au votat dreptatea, au votat naturalețea, au votat talentul. Nu au votat lașitate și nu mai spun. Mă simt foarte bine, mă simt îndreptățit” , a spus Zanni pentru Cancan.ro.

Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp, a declarat că voturile pentru fratele său nu au fost înregistrate cum trebuie, ceea ce a dus la un val de critici din partea fanilor pe rețelele de socializare. În schimb, Zanni a ținut să facă unele precizări legate de acest aspect: „Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu și să înmulțească cu 100 ca să își dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă.

Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi. Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferența de acum trei ani și cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat și vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereți” , a spus Zanni.

Ce va face Zanni cu marele premiu

„Vreau să îmi fac niște cabane la munte unde să vină toată lumea care m-a iubit și toată lumea care vrea o vacanță. Undeva în munți voi face cabanele, asta voi face cu premiul câștigat la Survivor. Nu sunt dispus să pierd banii, vreau să-i investesc. Prima dată mi-am cumpărat un apartament din banii câștigați la Survivor”, a spus Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: