Redactia.ro
Home » Știri » Zanni, acuzații dure la adresa mamei Geta. Cu ce l-a dezamăgit femeia pe faimos

Zanni, acuzații dure la adresa mamei Geta. Cu ce l-a dezamăgit femeia pe faimos

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a adus noi acuzații la adresa familiei Sterp, referindu-se în special la mama Geta. În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, Zanni a vorbit despre parcursul său în competiție și a dezvăluit un comportament duplicitar din partea mamei lui Iancu Sterp. Deși față-n față mama Geta i-a spus că este concurentul cu cel mai mare potențial, în comentariile online aceasta ar fi scris cu totul altceva.

Zanni susține că mama Geta a avut un comportament perfid pe durata difuzării emisiunii

În timpul competiției, când s-au întâlnit în Republica Dominicană, mama Geta i-ar fi spus că este cel mai bun concurent și chiar a sugerat o posibilă înrudire. Însă, după întoarcerea acasă, Zanni a fost surprins să vadă comentarii negative din partea ei.

„Eu eram singurul contra toți. Războinicii, fiind mai mulți decât Faimoșii, au crezut că dacă se încordează mai tare la mine o să mă dea la o parte la un moment dat. Se distrau, se distrau până au văzut că îi dau afară pe toți. Atunci s-au încordat. Faptele mele din finală au fost foarte răsunătoare, ale lor nu prea, așa că au ajuns acasă și au început cu propagandă, cu brânză, cu multe altele. Concurenții au fost în spatele comentariilor din online. Ce stânga, dreapta?! Știți că vorbesc pe față.

Deși iubesc familia Sterp, îi apreciez și am zis asta de 100 de ori, mama Geta a venit la o recompensă în care m-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește, că vrea să îmi facă rost de o femeie de acolo din Hațeg, să ne înrudim. Când am ajuns acasă, am văzut numai comentarii de la mama Geta cu: „Zannidache nu merită să câștige’; „Zannidache e pe ultimul loc’; „Zanniche nu merită”, a spus el în emisiunea de la Pro TV.

Zanni, declarații despre câștigarea marelui premiu

Întrebat de Lili Sandu ce a simțit în momentul în care a fost declarat câștigător al „Survivor All Stars”, Zanni a mărturisit că victoria a fost esențială pentru el. Dacă nu ar fi câștigat, nu ar mai fi vorbit niciodată despre această competiție.

Auzi, Zanni? Hai să ne întoarcem un pic în prezent. Fiecare cu drumul lui, știi cum e, că așa e în viață. Cum a fost momentul acela când ai fost anunțat că ești câștigătorul Survivor All Stars?„, l-a întrebat Lili Sandu.

Am simțit că misiunea s-a încheiat. Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată. Dacă nu câștigam, tot efortul de acum 4 ani de zile, tot ce am proiectat eu pe viitor, să câștig Survivor în 2021 și Survivor All Stars, degeaba, a răspuns Zanni.

Zanni a fost un concurent puternic și determinat în cadrul „Survivor All Stars”, reușind să se impună în fața multor adversari. El a luptat nu doar cu provocările fizice și mentale ale competiției, ci și cu tensiunile și strategiile sociale ale celorlalți concurenți. De-a lungul competiției, el a simțit că a fost pus în fața unei opoziții constante, mai ales din partea Războinicilor, dar și din partea altor concurenți care ar fi fost în spatele comentariilor online negative.

Întoarcerea acasă a fost un moment de contrast pentru Zanni

Deși s-a bucurat de victoria sa și de sprijinul fanilor, a fost surprins și dezamăgit de comportamentul unora dintre foștii săi adversari, în special de cel al mamei Geta. Comentariile negative și lipsa de susținere din partea celor pe care îi considera prieteni sau măcar aliați temporari l-au afectat, dar nu l-au descurajat.

Victoria la „Survivor All Stars” a fost pentru Zanni nu doar un obiectiv atins, ci și o confirmare a valorii și determinării sale. El a simțit că această victorie a încheiat un capitol important din viața sa, oferindu-i o satisfacție personală imensă și validându-i toate eforturile depuse în competiție. Fără această victorie, Zanni a afirmat că nu ar mai fi vorbit despre experiența sa la „Survivor”, considerând că tot efortul ar fi fost în zadar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: