Redactia.ro
Home » Monden » Este vestea momentului! Ce au decis judecătorii în momentul în care Daniel Balaciu a cerut reducerea pedepsei

Este vestea momentului! Ce au decis judecătorii în momentul în care Daniel Balaciu a cerut reducerea pedepsei

GALERIE FOTO (2)

Au trecut două luni de când viața cunoscutei make-up artiste Dana Roba a fost la un pas de a se încheia tragic. Pe data de 5 iunie 2023, într-un puseu de gelozie, soțul ei, Daniel Balaciu, și-a pierdut mințile și a atacat-o cu un ciocan, lovind-o în cap și lăsând-o într-o baltă de sânge timp de 4 ore.

Cazul a șocat opinia publică și a generat multă indignare, în special datorită naturii brutale a atacului. În ciuda încercărilor lui Daniel Balaciu de a-i impresiona pe magistrați și a se alege cu o pedeapsă mai blândă, se pare că justiția nu a căzut în „plasă”.

S-au aflat noi detalii ale cazului

În urmă cu doar 2 zile, s-a anunțat o nouă decizie din partea judecătorilor: prelungirea mandatului de arestare a lui Balaciu pentru următoarele 30 de zile. Fostul partener al Danei Roba va continua să petreacă timpul în spatele gratiilor, în timp ce autoritățile continuă să cerceteze cazul.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea Pachetului de pe lângă Tribunalul Timiș formulată în dosarul nr. 313/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art.236 Cod pr.pen., cu referire la art.234-235 Cod pr.pen., raportat la art. 202 alin.1-3 şi la art.223 alin.2 Cod pr.pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.D.R., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al.

1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 Cp., măsură luată prin încheierea penală nr.41/UP/06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18049/325/2023, prelungită prin încheierea penală nr.163/DL/03.07.2023, pronunţată în dosarul nr.2794/30/2023, pe o durată de 30 de zile, începând cu 05.08.2023 până în data de 03.09.20236 inclusiv.

În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai uşoară. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluţionarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie, prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 01.08.2023, ora 14:50”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Reacțiile la această veste au fost mixte, cu unii apreciind că justiția își face treaba, în timp ce alții sunt îngrijorați de posibilitatea eliberării lui Balaciu înainte de a primi o condamnare adecvată. În orice caz, decizia de prelungire a arestului reflectă seriozitatea cu care autoritățile privesc acest caz.

Dana Roba, în compania altui bărbat

La doar două luni după incidentul șocant în care fostul ei soț aproape a ucis-o cu un ciocan, cunoscuta make-up artistă Dana Roba încearcă să-și refacă viața și să își găsească din nou echilibrul. Recent, Dana a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios într-un centru comercial din Timișoara, stârnind curiozitatea și zvonurile.

Potrivit surselor de la telenovela.ro, cei doi au petrecut câteva ore împreună și au părut destul de apropiați. Bărbatul în cauză, Beniamin, în vârstă de 36 de ani, este un polițist de penitenciare și deține propriul club de box pentru copii în localitatea sa natală. Profilul său impunător și interesul pentru sportul de combatere par a contrasta cu personalitatea plină de viață a Danei, dar aceasta poate fi exact ceea ce are nevoie pentru a-și regăsi încrederea și forța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: