Redactia.ro
Home » Monden » Este vestea momentului în a doua zi din 2024! O celebră vedetă din România este însărcinată pentru a patra oară

Este vestea momentului în a doua zi din 2024! O celebră vedetă din România este însărcinată pentru a patra oară

GALERIE FOTO (2)

Viața ne surprinde adesea cu o combinație complexă de emoții, iar recentul anunț al actriței Laura Cosoi nu face excepție. În ciuda tragediei suferite acum trei săptămâni, când mama ei a pierit în lupta cu cancerul, Laura a împărtășit o veste deosebită pe contul său de Instagram – este din nou însărcinată, pentru a patra oară.

Faptul că Laura a ales să împărtășească această bucurie cu publicul său într-un moment atât de sensibil subliniază puterea ei de a găsi lumina în întuneric. Postarea de pe Instagram, însoțită de o fotografie plină de fericire și o notă emoționantă, a atras rapid atenția și susținerea comunității online.

Laura Cosoi este din nou mămică

Într-un mediu în care vedetele sunt adesea percepute prin filtrele strălucitoare ale succesului și bucuriei constante, Laura Cosoi a ales să fie autentică și vulnerabilă. Anunțul ei recent a devenit nu doar o știre, ci și un exemplu de curaj și reziliență în fața adversităților vieții.

Este important să recunoaștem că bucuria unei noi vieți în ciuda pierderii uneia dragi aduce cu sine complexitate și contradicție emoțională. În postarea sa, Laura a scris despre mixul de emoții pe care îl trăiește în această perioadă unică. Fericirea de a aduce pe lume un nou copil este, în mod firesc, umbrită de durerea recentă a pierderii mamei sale.

„Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, au fost cuvintele pe care Laura Cosoi le-a scris în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Instagram.

Fanii vedetei au reacționat imediat

Nu a durat prea mult până când fanii vedetei au văzut imaginea cu actrița din „La Bloc” și au reacționat. Felicitările curg pe bandă rulantă pentru cea care a adus pe lume până în acest moment trei copii minunați. Chiar dacă sărbătorile de iarnă au fost umbrite de pierderea mamei sale, se pare că Laura Cosoi încearcă să meargă mai departe în felul ei caracteristic.

„🤍 ce veste minunata! Va imbratisam!”, „Sarcina ușoară!!! Binecuvântări in noul an!!!”, „Iubita mea❤️! Mi-e dor de voi!”, „Wow ce frumos! Ce veste minunata! Felicitari!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit imediat după ce a postat pe Instagram poza cu burtica de graviduță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: