Redactia.ro
Home » Știri » Este vestea momentului pentru clienții Enel România! Ce se va întâmpla în primele zile din 2024 în toate sucursalele

Este vestea momentului pentru clienții Enel România! Ce se va întâmpla în primele zile din 2024 în toate sucursalele

Într-un anunț de importanță majoră pentru clienții Enel România, se informează că magazinele PPC Energie Muntenia, parte a grupului PPC (anterior Enel Energie Muntenia), din București și din județele Giurgiu și Ilfov, vor fi închise în perioada 1-2 ianuarie 2024, zile libere legale. Cu toate acestea, serviciul de call center va fi disponibil în acest interval doar pentru informații automate, cum ar fi transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie Muntenia vor funcționa conform programului obișnuit. Cu toate acestea, se subliniază că majoritatea operațiunilor pot fi realizate cu ușurință prin canalele digitale, eliminând astfel necesitatea deplasării în magazinele fizice PPC Energie Muntenia.

Ce pot face clienții Enel

Pentru clienți, există două variante simple de a primi factura electronică imediat ce a fost emisă: prin e-mail sau prin SMS. Alternativ, aceștia pot opta pentru descărcarea copiei facturii de pe platforma online. Pentru transmiterea indexului pentru electricitate, clienții pot utiliza secțiunea dedicată din aplicația MyEnel sau pot apela la numărul gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977, în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură.

În cazul consumului de gaze, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în funcție de distribuitorul lor (Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir, Premier Energy sau Progaz P&D, conform informațiilor de pe pagina a treia a facturii). Indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi, de asemenea, transmis prin aplicația My Enel, în cazul în care distribuitorul este una dintre cele șase companii menționate mai sus.

Unde pot suna clienții Enel pentru probleme

Clienții care doresc să intre în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie pot utiliza numerele de telefon 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în intervalul Luni-Vineri, între orele 8:00 și 20:00. La aceste numere, clienții pot obține informații despre facturi și sold, detalii despre contract, activarea serviciilor precum factura electronică și altele.

Aplicația MyEnel reprezintă o alternativă convenabilă pentru clienți, fiind activată ușor online, pe my.enel.ro, sau prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil din App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Prin intermediul acestei aplicații, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. De asemenea, în aplicație sunt disponibile ofertele comerciale, permițând atât clienților existenți, cât și celor potențiali să trimită online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: