Redactia.ro
Home » Monden » Este vestea serii! Florin Piersic a ajuns de urgență pe masa de operație. Care este starea lui de sănătate

Este vestea serii! Florin Piersic a ajuns de urgență pe masa de operație. Care este starea lui de sănătate

În ultimele zile, lumea teatrului românesc și fanii lui Florin Piersic au primit vești îngrijorătoare despre starea de sănătate a marelui actor. Florin Piersic, o figură emblematică a culturii românești, a fost operat de urgență după ce a fost internat la unul dintre spitalele din Cluj-Napoca.

Informațiile, conform publicației locale Foaiatransilvana.ro, indică faptul că starea actorului s-a deteriorat în timpul unei reprezentații pe scena teatrului din Cluj, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală imediată.

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Detaliile sunt alarmante: în timpul ultimei reprezentații, starea de sănătate a lui Piersic s-a înrăutățit brusc. Medicii au descoperit o infecție serioasă la unul dintre genunchii actorului, necesitând o intervenție chirurgicală de urgență pentru a preveni complicații suplimentare. Intervenția a fost efectuată de medicii Secției de Ortopedie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, sub îndrumarea doctorului Claudiu Chitea, un renumit ortoped din generația tânără, considerat o somitate în domeniu pe plan local.

Intervenția chirurgicală, deși urgentă și gravă, a decurs bine, aducând un suflu de speranță celor care îl iubesc pe Piersic. Totuși, momentele dificile prin care trece actorul ne amintesc de vulnerabilitatea chiar și a celor mai mari figuri ale noastre culturale.

Cum a ajuns Florin Piersic la spital

Înainte de această neașteptată întorsătură a sănătății sale, Florin Piersic era într-un turneu național cu piesa „Străini în noapte”, unul dintre cele mai apreciate spectacole ale sale recente. Spectacolul, în care joacă alături de Medeea Marinescu și care a fost regizat de regretatul Radu Beligan, s-a bucurat de un succes enorm, jucându-se cu casa închisă pe scenele teatrelor din întreaga Românie.

Ultima reprezentație a avut loc pe 6 aprilie 2023, de Ziua Mondială a Teatrului, la Teatrul Radu Stanca din Sibiu. Spectacolul urma să continue și la Cluj, însă a fost suspendat din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

Florin Piersic, la vârsta de 87 de ani, continuă să fie o prezență magnetică pe scenă, captivând audiențele cu talentul său inconfundabil. Această recentă încercare medicală subliniază angajamentul și pasiunea sa pentru artă, chiar și în fața adversităților personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: