Redactia.ro
Home » Monden » Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare. Rolul care i-a prevestit boala necruțătoare: “Eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte”

Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare. Rolul care i-a prevestit boala necruțătoare: “Eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte”

GALERIE FOTO (5) Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare.

Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare. Actrița a fost diagnosticată cu două cancere în aceeași zi. Eugenia Șerban s-a luptat cu această boală cumplită și a reușit să o învingă. Vedeta a povestit că înainte de a primit diagnosticul, a jucat un rolul ueni femei cu această boală.

Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare. Rolul care i-a prevestit boala necruțătoare: “Eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte”

Eugenia Șerban este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu două cancere în aceeași zi. Actrița a povestit că a prevestit această boală. Cu 11 ani înainte de a primi diagnosticul crunt, jucase într-un rol al unei femei cu această boală. Eugenia Șerban a jucat rolul Renatei în serialul Inimă de țigan și Regina. A avut un personaj care timp de un an s-a luptat cu cancerul la sân, cel cu care a fost și ea diagnosticată 11 ani mai târziu. Îndrăgita actriță susține că i-a fost mult mai greu în rol decât în viața reală.

“Eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte. Am jucat cancerul la sân cu 11 ani înainte. Într-unul din personajele celebre din viața mea, Renata din Inimă de țigan și din Regina. Adică un an de zile am jucat cancerul. Pot să spun că abordarea, atunci când nu știam cu ce se mănâncă, a fost mult mai dură față de cum am reacționat atunci când mi s-a întâmplat. Eu am spus că această boală va pleca, pentru că trebuie să plece pentru că eu vreau să trăiesc. M-am luptat cu ea parte în parte. Am zis că nu se poate. Motiv pentru care mă duc tot timpul la controale, e adevărat că fumez, dar fac toate controalele, îmi iau medicamentele. Nu fac excese, decât din munca mea”, a spus Eugenia Șerban în cadrul emisiunii Ego Life.

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două cancere în aceeași zi

Actrița a mers la un control de rutină la ginecolog, iar medicul i-a spus că ceva nu e în regulă. Rezultatul biopsiei a confirmat că are cancer,iar în aceeași a fost trimisă să facă o ecografie mamară. A aflat că are și cancer la sân, boala pe care a avut-o și Renata, personajul pe care l-a jucat în cele două seriale. Actrița a luptat din răsputeri și a fost extrem de puternică. Eugenia a fost mereu convinsă că mai are lucruri de făcut pe pământ. După câteva luni a învins cele două cancere, iar acum se bucură din plin de viața sa. În prezent face controalele necesare, ia medicamente și urmează sfaturile medicului.

„Credeam atunci că viața mea se va schimba radical. Nu s-a schimbat, în momentul în care am revenit, am revenit la viața dinainte, la fel de tonică, de muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să mă bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea”, a dezvăluit actrița la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: