Redactia.ro
Home » Sport » Eugenie Bouchard profită de timpul liber! Cum s-a distrat în deșert

Eugenie Bouchard profită de timpul liber! Cum s-a distrat în deșert

GALERIE FOTO (7) Eugenie Bouchard, Eugenie Bouchard iubit, WTA, tenis,

Eugenie Bouchard a fost învinsă în calificările de la Australian Open. Astfel, jucătoarea de tenis profit acum din plin de timpul liber.

Eugenie Bouchard pierdut în calificările pentru primul turneu de Grand Slam al anului în fața jucătoarei Yue Yuan (locul 230 WTA). Pentru că anul acesta în mod excepțional calificările se joacă la Abu Dhabi, Eugenie Bouchard a profitat să se relaxeze. Așa că a pornit într-un safari. Imaginile postate de jucătoarea de tenis pe contul său de socializare au primit mii de aprecieri rapid. Peste 70.000 de persoane au fost încântate să le vadă.

Eugenie Bouchard, relație cu un sportiv celebru

În ultimele luni ale anului trecut, sportiva și-a găsit iubit. Asta după ce în timpul lunilor pe care le-a petrecut acasă din cauza pandemiei de coronavirus aceasta a spus că a fost plictisitor fără un iubit. Eugenie Bouchard are o relație cu Mason Rudolph, care joacă în NFL, la Pittsburg Steelers. Anul trecut canadianca a stat mai multe zile la Pittsburgh și a postat și imagini cu noul iubit. Înainte să se întâlnească cu Mason Rudolph, Eugenie Bouchard a format un cuplu cu un bancher, investitorul Connor Davis.

A fost considerată o viitoare campioană

Cea mai bună clasare a jucătoarei a fost locul 5 WTA. Bouchard a fost considerată de specialiști o viitoare campioană a tenisului. În anul 2014 a jucat finala de la Wimbledon, dar și două semifinale la Australian Open, respectiv Roland Garros. În următorii ani nu a mai repetat performanțele. Sezonul trecut a fost destul de slab.A jucat o finală de turneu WTA în luna septembrie, la Istanbul (Turcia), fiind învinsă de Patricia Țig din România, cu scorul de 2-6, 6-1, 7-6(4). La Roland Garros a fost eliminată de senzația turneului din 2020, Iga Swiatek (Polonia), cu 6-3, 6-2, în turul al treilea. Oricum, Eugenie este foarte activă în mediul online tinându-și mereu fanii la curent cu tot ce face.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: