Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios și-a găsit fericirea! Are o nouă iubită

Nick Kyrgios și-a găsit fericirea! Are o nouă iubită

Nick Kyrgios, iubite

Băiatul “rău” al tenisului se pare că are o nouă iubită. Sau cel putin așa a lăsat să se înțeleagă după o postare făcută pe contul său de instagram.

Jucătorul de tenis ar avea o relație cu o brunetă, Chiara Passari. El a postat două fotografii pe contul său oficial, iar comentariul scris nu lasă loc de interpretări. Mai mulți fani l-au felicitat imediat.

„Am găsit fericirea”, a scris australianul.

Nick Kyrgios nu a dat amânunte despre doua sa cucerire. Se știe doar că este australiancă și abia a împlinit 20 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happiness is found

O postare distribuită de Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) pe

Nick Kyrgios a avut relații cu fane

Pentru o perioadă, Kyrgios a format un cuplu cu rusoaica, Anna Kalinskaya, dar în luna martie s-au despărțit.

”Nick nu a făcut nimic rău. El este un jucător foarte bun și o persoană drăguță”, a spus Anna Kalinskaya, după despărțire.

S-a scris că ar fi fost implicat într-o relație și cu Beatrice Bouchard, sora geamănă a jucătoarei de tenis, Eugenie Bouchard. Zvonurile au apărut după ce toți trei au participat la mai multe petreceri împreună anul trecut. De altfel, australianul a postat și mai multe fotografii.
Tenismenul a recunoscut într-o discuție cu susținătorii săi că a avut relații cu mai multe fane. Le-a spus și ce fel de femei îi plac.

„Acum serios, dacă nu sunt implicat într-o relație serioasă, e ceva obșinuit. Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare. Mai ales cele înalte din acea regiune, îmi vine să le spun să îmi ia jumătate din avere”, a declarat nu de mult Kyrgios.

Australianul a declarat în urmă cu ceva vreme că în 2019, la Laver Cup a pierdut meciul cu Roger Federer pentru că o femeie sexy din tribune i-a atras atenția.

Loading...