Redactia.ro
Home » Monden » Eva Măruță, din nou în centrul atenției. Ce răspuns i-a dat tatălui său când acesta a surprins-o în timp ce se fotografia

Eva Măruță, din nou în centrul atenției. Ce răspuns i-a dat tatălui său când acesta a surprins-o în timp ce se fotografia

GALERIE FOTO (2)

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, iar copiii lor pare că sunt deja pregătiți să le calce pe urme. Micuții David și Eva au apărut tot mai mult în fața publicului din țara noastră, în special în mediul online, și reușesc mereu să stârnească amuzamentul celor care-i urmăresc.

Eva Măruță, din nou în centrul atenției. Ce răspuns i-a dat tatălui său când acesta a surprins-o în timp ce se fotografia

Așa s-a întâmplat și recent, când prezentatorul de la ProTV și-a surprins fiica în timp ce se fotografia cu telefonul mobil. Micuța Eva era în elementul ei și părea că se distrează de minune, dar tatăl său a observat un gest de-al ei care l-a amuzat teribil. Mai exact, fetița își „tuguia” buzele în fața camerei, exact cum fac multe tinere din țara noastră.

Fără să stea pe gânduri, Cătălin și-a întrebat fiica de ce face acest lucru, iar răspunsul său l-a lăsat fără cuvinte. Eva a răspuns clar că nu încearcă să imite pe nimeni, ci că așa s-a obișnuit să facă.

„Dar ce bine arăți, îmi place de tine așa. Cineva filmează și își face filmare. Dar de ce trebuie să faci așa cu buzele? Așa ai văzut tu?”, i-a spus Cătălin Măruță fiicei sale, Eva.

„Nu, așa m-am obișnuit”, a răspuns Eva tatălui său.

Nu este prima oară când Eva surprinde cu răspunsurile ei. Atunci când fratele său a împlinit 11 ani, micuța a făcut o afirmație care l-a amuzat teribil pe tatăl său. În loc să se bucure pentru David, ea a folosit o sintagmă neobișnuită pentru un copil de vârsta ei.

„Cătălin Măruță:  Avem un sărbătorit. La mulți ani! Eva a cui e ziua? Te iubesc! Bate palma. Cineva îi face freza. Ce zici măi Eva? Ce părere ai de treaba asta?

Eva: A împlinit 11 ani și zboară timpul…
Cătălin Măruță: De unde este vorba asta de bătrână?
Eva: Păi am în creier.
David: Tati, tu îmi zici că sunt mai mare decât Eva cu 4 ani, de fapt, cu 5.
Cătălin Măruță: Ai dreptate. Bătrâna, uite, bătrâna… te iubesc!
Eva: Dacă îmi mai zici așa o dată…”,  a fost discuția dintre cei trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: