Redactia.ro
Home » Evaluarea Națională 2020 » Evaluarea Națională 2020. Tabel complet cu rezultatele la examenul de capacitate de anul acesta

Evaluarea Națională 2020. Tabel complet cu rezultatele la examenul de capacitate de anul acesta

Evaluarea Națională

Probele de la Evaluarea Națională s-au încheiat, iar notele inițiale, înainte de contestații pot fi deja aflate de elevi. După o săptămâna de așteptare, de când a început prima probă, cea de la limba și literatura română, cei peste 170.000 de elevi din țară care s-au înscris la examen își pot afla notele.

Pentru a afla ce notă ai luat la probele de la Evaluarea Națională, intră pe site-ul Edu.ro.

Tabel complet cu rezultatele la examenul de Evaluare Națională

UPDATE, 22 iunie ORA 13.00 Au fost afișate notele la Evaluarea Națională. Elevii clasei a VIII-a pot afla ce note au obținut la cele trei probe de la Evaluarea Națională. Pentru a afla ce notă ai luat, intră pe site-ul Edu.ro.

Absolvenții au stat cu sufletul la gură de când au încheiat toate probele la capacitate, iar astăzi a venit momentul să afle rezultatele probelor scrise.

Pentru a afla rezultatele de la Evaluarea Națională 2020, intră AICI.

Primele rezultate de la Evaluarea Națională urmează să apară în cursul zilei de astăzi. Elevii așteaptă cu sufletul la gură primele note de la primul examen important din viața lor, prin care vor putea intra la liceul dorit.

După aflarea notelor, care acum se va face printr-un cod aferent fiecărui elev în parte, cei care sunt nemulțumiți de nota primită în urma corectării, pot depune contestații.

Cum diferit este modul în care elevii află notele, pentru că acestea sunt anonime, potrivit unui anunț făcut de Ministerul Educației. La fel, diferită va fi și modalitatea în care elevii pot face contestații.

După ora la care notele s-au aflat, elevii pot face, online, contestații. Acestea pot fi depuse în două zile diferite, atât luni, cât și marți. Luni de la ora 16 până la 19, iar marți de la 8 până la 12. Rezultatele finale vor fi afişate pe data de 27 iunie.

Sesiunea specială de Evaluare Națională

În acest an, pentru elevii care aveau simptome respiratorii, temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius, sau pentru cei care se aflau în izolare cu părinții, Ministerul Educației a decis să organizeze încă o sesiune de examene.

Ministrul Educației, Monica Anisie a venit cu mai multe explicații în acest sens.

Ceea ce vreau să spun foarte clar pentru elevi şi pentru părinţi este faptul că la etapa specială organizată fie pentru Evaluarea Naţională, fie pentru examenul de Bacalaureat probele se recunosc dacă cumva elevul a participat la una dintre ele. Deci este foarte important să ştie elevul şi părintele că nu va mai relua, dacă deja a susţinut prima probă de Limba şi literatura Română, să spunem, pe 15 iunie la Evaluarea Naţională şi la proba naţională să spunem că are 37,3 şi este recomandat să meargă la mediul de familie să vadă care este problema medicală, în momentul în care participă la etapa specială nu mai este nevoie să dea şi proba de limba română”, a declarat Monica Anisie.

Prima probă de la sesiunea specială a Evaluării Naționale începe pe 29 iunie și continuă pe 30 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: