Redactia.ro
Home » Știri » Eveniment șocant la un hypermarket din Capitală. Un agent de pază a scuipat un client

Eveniment șocant la un hypermarket din Capitală. Un agent de pază a scuipat un client

GALERIE FOTO (2) Eveniment șocant

Gest șocant făcut de un agent de pază de la hypermarketul Kaufland din București. Acesta a fost filmat în momentul în care a scuipat un client al magazinului pentru că i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție.

Eveniment șocant la un hypermarket din Capitală. Un agent de pază a scuipat un client

Un incident șocant a avut loc marți, 28 iulie într-un hypermarket Kaufland din Capitală. Un agent de pază a fost filmat în timp ce a scuipat un client care i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție.

Conform Știrileprotv.ro, vizibil afectat de spusele clientului, agentul de pază a devenit agresiv atât fizic, cât și verbal.

Persoana care a filmat întreg evenimentul a fost chiar victima agentului de pază. După ce acest eveniment a fost publicat pe rețelele de socializare, reprezentanții Kaufland au reacționat printr-un comunicat scurt.

Ne delimităm de un astfel de comportament. Analizăm foarte îndeaproape colaborarea cu firma de pază la care este angajată persoana din filmarea respectivă.

Este regretabil și impardonabil ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât noi încurajam atât personalul, clienții, cât și toți colaboratorii noștri să poarte mască de protecție, conform obligațiilor impuse de autorități”, se arată în comunicat.

Agent de paza scuipa un client Kaufland

Reacția firmei de pază SSG

În urma acestui incident, firma de pază SSG la care este angajat bărbatul, a reacționat imediat.

Potrivit instituției, angajatul nu face parte din dispozitivul de pază al magazinului Kaufland, susținând că acesta se afla în timpul liber.

„În urma anchetei interne cu privire la incidentul petrecut marti 28.07.2020 am constatat ca agentul la care se face referire este angajatul nostru dar nu face parte din dispozitivul de paza al magazinului respectiv și acesta se afla in liber conform planificării la ora la care este făcută filmarea acesta nefiind echipat după cum se vede și in imagini, acesta ieșise de la toalete unde se spălase pe fată fapt pentru care nu poți purta masca ulterior pana ce fata se usucă”.

De asemenea, firma a menționat că persoana care a filmat l-a provocat pe angajatul lor. În concluzie, reprezentanții firmei au declarat că nu vor demara o anchetă deoarece bărbatul nu se afla în timpul programului de lucru, dar că va lua o decizie conform legislației în vigoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: