Redactia.ro
Home » Știri » Incident șocant la un magazin din Baia Mare. Angajata unui magazin, pălmuită de o clientă când i-a cerut să poarte mască VIDEO

Incident șocant la un magazin din Baia Mare. Angajata unui magazin, pălmuită de o clientă când i-a cerut să poarte mască VIDEO

Masca de protecție

Incident la un magazin din Maramureș. O vânzătoare a fost pălmuită de o clientă pentru că nu purta masca de protecție. Polițiștii au găsit-o pe individa care nu a respectat legea.

Angajata unui magazin, pălmuită de o clientă fără mască

Pandemia de coronavirus ne obligă pe toți să purtăm masca de protecție. Totuși, sunt multe cazurile în care românii nu respectă legea și chiar sunt enervați de cei care le cer să poarte masca de protecție.

Acesta este cazul unei femei din Baia Mare, care s-a enervat la culme atunci când angajata unui magazin în care intrase i-a cerut să poarte masca de protecție înainte de a intra în alimentară.

Femeia s-a enervat și nu numai că nu și-a pus masca de protecție, dar a și pălmuit-o pe vânzătoare, după care a plecat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi, care o arată pe femeia care intră în magazin, fără mască de protecție.

“Polițiștii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Incident șocant la un magazin din Baia Mare

Vânzătoarea îi spune că nu poate intra fără mască, iar atunci agresoarea se apropie și o lovește pe angajata magazinului din Baia Mare.

Polițiștii s-au sesizat în acest caz și au transmis că imaginile i-au ajutat să o identifice pe agresoare, care a fost amendată pentru nepurtarea măștii de protecție, deoarece purtarea acesteia în spațiile închise este obligatorie.

Agresoarea a fost amendată cu suma de 500 de lei, au afirmat oamenii legii.

“În urma apariției în mediul on line a unor imagini video cand o vânzătoare este agresată de către o femeie polițiștii au identificat agresoarea ca fiind o femeie din Baia Mare. Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în contextul stării de alertă“, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Purtarea măștii de protecție este un lucru precizat de legile în vigoare. Cei care nu se supun sunt pasibili de amendă. Vânzătoarea este decisă să depună plângere împotriva clientei respective.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: