Redactia.ro
Home » Știri » Eveniment tragic în Bacău. Un bebeluș de 4 luni și un copil de cinci ani au fost aruncați în râu de propriul tată

Eveniment tragic în Bacău. Un bebeluș de 4 luni și un copil de cinci ani au fost aruncați în râu de propriul tată

GALERIE FOTO (3) Eveniment tragic în Bacău

Eveniment tragic în Bacău. După cazul șocant de la Timișoara, în care o mamă de 33 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc împreună cu cei doi copii ai săi, o altă tragedie s-a produs. De această dată, un tată din Bacău și-a aruncat ambii copii într-un râu. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru cei mici.

Eveniment tragic în Bacău. Un bebeluș de 4 luni și un copil de cinci ani au fost aruncați în râu de propriul tată

Un bebeluș de patru luni și un băiat de cinci ani au fost aruncați de propriul tată într-un râu, în judetul Bacău. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-i resusciteze pe cei mici timp de 45 de minute.Din păcate, micuții nu au dat niciun semn de viață și au fost declarați decedați. Tatăl micuților este de negăsit. Mama celor doi copii a fost cea care a alertat autoritățile.

Conform primelor informații, cei doi s-au certat foarte tare, iar bărbatul ar fi ameinințat-o pe femeie că se va arunca cu cei mici în râu. Din păcate, impactul cu apa și timpul petrecut în râu le-a fost fatal celor doi copii. În aceste momente nu se știe nimic despre tatăl copiilor, iar bărbatul este de negăsit. Deși femeia a sunat la 112, până au ajuns la fața locului echipajele de salvare, trupul celor doi micuți a fost deja afectat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis o anchetă imediat, dar în prezent nu se cunosc mai multe detalii.

Eveniment tragic în Bacău. Un bebeluș de 4 luni și un copil de cinci ani au fost aruncați în râu de propriul tată
Sursa foto Antena 3

El este bărbatul care și-a omorât copii

În momentul de față, anchetatorii au două ipoteze legate de bărbatul care a comis această faptă îngrozitoare: fie s-a aruncat în apă, iar trupul său a fost purtat de curenți, fie este încă în viață și așteaptă momentul propice pentru a-și apariția. În cazul din urmă, ar exista riscul ca partenera sa să fie în pericol, dată fiind situația dintre ei.

Cert e că pompierii au cercetat, ieri, până după lăsarea întunericului, barajul Bereşti, însă bărbatul nu a fost găsit. Căutările au fost reluate astăzi, însă până la această oră nu a fost găsit. Poliţiştii şi jandarmii au luat la pas şi împrejurimile.

El este bărbatul care a comis dublu asasinat.

Între timp s-a aflat și identitatea bărbatului. Acesta se numește Marian Florea și are 30 de ani.

Evenimentul tragic, asemănător cu cazul mamei din Timișoara

Evenimentul tragic produs în această după-amiază este asemănător cu cel al mamei de 33 de ani din Timișoara, care s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc, împreună cu cei doi copii. Iulia terminase facultatea de Psihologie, dar nu a profesat în acest domeniu niciodată. Luni dimineață, Iulia se îndrepta cu cei doi copii spre grădiniță. Deși a ajuns cu ei în fața instituției, femeia s-a răzgândit, și-a urcat fetița și băiatul în mașină și au mers până în fața unui bloc cu zece etaje.

Acolo Iulia și-a copiii de mână și a urcat pe acoperișul imobilului. Fără să lase o explicație pentru gestul său, femeia s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii. Locatarii blocului au anunțat imediat autoritățile, iar la sosirea medicilor, femeia și fiul ei de trei ani erau decedați. Fetița de șase ani avea semne vitale, dar după câteva minute de resuscitate, micuța s-a stins din viață. Cei trei au fost înmormântați într-un singur sicriu, iar apropiații femeii sunt în stare de șoc.

Nimeni nu își poate explica de ce tânăra de 33 de ani a recurs la un asemenea gest. Peste câteva zile urma să se recăsătorească cu fostul soț, plecat la muncă în Italia. Unele surse susțin că Iulia ar fi avut o relație extraconjugală cu un alt bărbat, în urma căreia a rezultat aducerea pe lume a băiețelului. De asemenea, femeia ar fi fost ameninațată de fostul ei partener.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: