Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | Am aflat cine sunt primele două ispite masculine de la Insula Iubirii. Sezonul 8 se anunță unul fierbinte

EXCLUSIV | Am aflat cine sunt primele două ispite masculine de la Insula Iubirii. Sezonul 8 se anunță unul fierbinte

GALERIE FOTO (3)

Filmările pentru sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii au început de câteva zile, moment în care Radu Vâlcan a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini din Thailanda, iar REDACTIA.RO are primele două nume ale ispitelor masculine din 2024. Cei doi bărbați au scăpat câteva detalii pe rețelele de socializare care ne-au dus direct la „sursă”.

Fanii emisiunii de pe Antena 1 sunt în extaz din momentul în care au aflat că au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii și așteaptă cu nerăbdare să descopere cine sunt noile perechi ce au decis să își testeze dragostea. Până atunci, însă, site-ul nostru a investigat și a descoperit care sunt cele două nume masculine ce vor face senzație în Thailanda și vor încerca să le ispitească pe concurente în speranța că le vor destrăma căsniciile.

Cine sunt primele două ispite masculine de la Insula Iubirii 2024

Curiozitatea este mare, dar REDACTIA.RO a descoperit în urmă cu foarte puțin timp cine a acceptat provocarea de a petrece 21 de zile în Thailanda. Așa cum ne anunțasem cititorii încă din luna august a anului trecut în ceea ce privește posibila participare a lui Alin Simoiu la sezonul 8 de la Insula Iubirii, se pare că am primit și confirmarea de care aveam nevoie. Dacă pe atunci bărbatul a fost destul de sărac în declarații și ne-a mărturisit că are un contract semnat cu Antena 1 pentru doi ani, fără să vrea să ofere mai multe detalii, acum lucrurile s-au simplificat.

Pe rețelele de socializare ale lui Alin au apărut mai multe imagini, printre care una dintr-un resort asemănător cu cel de anul trecut din Thailanda. Dacă ne gândim că postarea a fost publicată la puțin timp după începerea filmărilor pentru sezonul 8, atunci putem deduce foarte clar că acel contract despre care chiar el vorbea în 2023, cuprindea și prezența în 2024 la Insula Iubirii.

Dar Alin nu este singurul care pare că s-a reîntors la Insula Iubirii în sezonul 8. O altă ispită s-a pozat în exact aceeași ipostază și în același loc precum Alin Simoiu. Nu vă mai ținem foarte mult pe jar și vă spunem că este vorba despre nimeni altul decât Romeo Vasiloni. Nu mai este niciun secret faptul că și acesta a făcut furori în cadrul producției de pe Antena 1, punând femeile pe jar.

Radu Vâlcan rupe tăcerea despre Insula Iubirii, sezonul 8, de pe Antena 1

Radu Vâlcan a plecat de câteva zile în Thailanda, acolo unde filmează deja pentru noul sezon. Prezentatorul a dezvăluit câteva detalii despre ceea ce îi așteaptă pe telespectatori în momentul difuzării emisiunii pe Antena 1.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Și cum toate sezoanele au reușit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepție!”, spune prezentatorul show-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: