Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Care este motivul pentru care Oana Lis a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Am avut un vis”

EXCLUSIV Care este motivul pentru care Oana Lis a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Am avut un vis”

EXCLUSIV Care este motivul pentru care Oana Lis a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Am avut un vis”

Oana Lis a răbufnit de curând pe rețelele de socializare, postând un mesaj pentru toți cei care au criticat-o. Am vrut să aflăm care este de fapt motivul izbucnirii ei, astfel că am primit răspunsul chiar de la ea. 

Care este motivul pentru care Oana Lis a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Am avut un vis”

Oana Lis este una dintre cele mai criticate personalități din showbiz și cu toate că încearcă să facă față răutăților celor din jur, aceasta admite că este ”totuși om” și că uneori o afectează critica aceasta din mediul online și nu numai.

De curând, soția fostului edil, Viorel Lis, a postat pe contul ei de pe rețelele de socializare un mesaj în care vrea să le atragă atenția urmăritorilor ei că acest hate gratuit nu aduce nimic bun. ”Pentru mine, lumea nu se împarte între grași și slabi, cum observ ca gandesc unii… Eventual, poate la acest aspect, între oameni sănătoși și bolnavi, fizic, mental. Poti sa fii slab si sa nu ai energie sa faci nimic, sau sa fii gras si sa te simti bine si sa fii funcțional pe toate planurile. Dacă ești slabă nu esti implicit si foarte frumoasa si atrăgătoare. Dacă ești grasă nu esti implicit nici manechin, dar nici indezirabila. Un om trebuie văzut per total, ca un întreg. Pe mine, de exemplu, unii mă văd proastă, altii, deșteaptă, unii , urâtă, altii, frumoasa, unii, vulgară, altii, autentica…etc. Cum sunt eu de fapt oare!? Fiecare ma vede de fapt prin propriile lui lentile…ale sufletului și mintii. Eu nu sunt cireasa de pe tort. Eu sunt tot tortul!!!”, este mesajul postat de Oana Lis.

Întrebată despre ce anume a făcut-o să scrie acest mesaj pe rețelele de socializare, Oana Lis ne-a răspuns că un vis i-a provocat această stare. Deși spune că nu o afectează răutățile celor din jur, se pare că acestea rămân în subconștientul său.

”Eu încerc să nu pun la suflet răutățile dar sunt și eu om. În noaptea aceea, când am pus postarea am avut un vis care era ca și realitate în care cineva, exact cum e termenul acesta bullyng, adică cineva făcea mișto de mine și de Viorel, pe o situație care nici măcar nu era reală. M-a afectat foarte mult visul acesta și mi-am dat seama că uneori spunem că nu ne afectează unele lucruri, dar din moment ce le visăm ele rămân în subconștient. Adică dacă eu am putut să visez ceva în care cineva făcea mișto de noi și mai ales pe o situație care nici măcar nu era reală. Oamenii nu înțeleg diferența aceasta între a avea simțul umorului și de a glumi. Și eu glumesc pe seama mea și a lui Viorel, dar fără jigniri directe. Trebuie să ne aliniem și noi normelor europene în care nu avem voie să etichetăm”, a declarat Oana Lis în exclusivitate pentru redactia.ro.

Ce planuri are are Oana Lis vara aceasta

Mai mult, Oana Lis a dezvăluit și ce planuri are pentru pentru vara aceasta, mai ales că acum restricțiile s-au relaxat și se poate călători mai bine. Se pare totuși că soția fostului edil nu are planuri mari, ci speră ca măcar pe litoralul românesc să ajungă anul acesta, doar dacă sănătatea lui Viorel le va permite acest lucru.

”Îmi doresc, dacă totul e ok cu sănătatea lui Viorel, să pot să merg la mare aici. Nu am planuri mari pentru că situația nu-mi permite”, a declarat Oana Lis în exclusivitate pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: