Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV. Ce se întâmplă la mormântul lui Gabi Luncă la o lună de la înmormântare: ”Și acum vin oameni”

EXCLUSIV. Ce se întâmplă la mormântul lui Gabi Luncă la o lună de la înmormântare: ”Și acum vin oameni”

GALERIE FOTO (2)

A trecut o lună de când celebra artistă Gabi Luncă a plecat din lumea celor vii, însă se pare că oamenii continuă să îi ducă lipsa! Ce se întâmpla la mormântul cântăreței acum?

Ce se întâmplă la mormântul lui Gabi Luncă la o lună de la înmormântare

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Vocea ei a făcut mulți oameni să verse lacrimi, iar muzica ei a ajuns în sufletele tuturor. Vestea că a murit a venit ca un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să se stingă atât de repede.

Interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce a pierdut lupta cu problemele de sănătate. Artista a fost internată în spital de două săptămâni. Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Fcaebook.

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, soțul său care a murit în urmă cu 23 de ani. Gabi Lunca era internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza COVID19. Înmormântarea artistei va avea lor marți, de la ora 12.00, la cimitirul din Dămăroaia, unde solista și-a exprimat dorința de a fi îngropată.

Acum, la o lună de la moartea artistei, se pare că oamenii încă vin la cimit și îi aprind lumănări. Gestul lor a emoționat-o pe fiica lui Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, care a declarat în exclusivitate pentru redactia.ro că se bucură când aude câți oameni îi viziteazp mormântul mamei sale.

”Și acum vin oameni la mormântul mamei să aprindă candele. Noi nu suntem cu lumănări, cu candele, dar m-a bucurat să văd că oamenii au făcut asta pentru mama mea. Am fost și eu de Paște după 12 noaptea la mama la mormânt și m-am bucurat să văd candele multe aprinse. Mi-au spus persoanele care lucrează în cimitir că vin oameni și întreabă unde este mormântul părinților mei. Vin ca în pelerinaj”, a declarat în exclusivitate Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

Rebeca Onoriu, despre cum a arătat primul Paște fără mama ei

A trecut o lună de la moartea celebrei artiste Gabi Luncă, iar familia partă încă durerea lăsată de lipsa ei. Fiica artistei, Rebeca Onoriu, a declarat pentru redactia.ro că anul acesta a fost unul greu, mai ales de Paște, însă merg înaite cu durerea și speră că va fi mai bine.

Pentru că sunt penticostali, Rebeca Onoriu a declarat că ea și frații ei nu au făcut ouă roșii pentru că la ei nu există această tradiție. În schimb au mers la biserică și s-au rugat. Cu toate că trebuiau să fie niște momente de liniște, atât ea, cât și ceilalți membrii din familie nu au putut să nu se gândeasca la mama lor. Mai mult, Rebeca susține că este din ce în ce mai greu și simte și mai mult lipsa mamei sale.

”Sărbătorile au coincis cu data mea de naștere și atunci am știut că e botezul. Am făcut masă în familie cu frații de credință, cu neamurile și cu rudele. Am mers la biserica, am mâncat în familie. Am plâns, ne-am rugat, i-am mulțumit Domnului pentru părinții pe care i-am avut. În familie am petrecut. Noi nu am făcut ouă roșii, miel, am făcut mâncare normală. nu pot să spună că au fost zielele acestea mai deosebite față de celelalte de până acum. Au fost la fel, cu suferință, cu gânduri, cu întrebări, cu dor. Mi-e foarte greu și ciudat este că este din zi în zi mai greu. Adică nu e ca și cum timpul le rezolvă, nu, din contră. Ne dezmorțim și simțim din ce în ce mai greu. Îi simțim lipsa. Vedem lucrurile, le mirosim, le atingem”, a declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: