Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Cu ce a dezamăgit-o Liviu Vârciu pe fiica lui cea mare, Carmina: „Mi-a promis”

EXCLUSIV! Cu ce a dezamăgit-o Liviu Vârciu pe fiica lui cea mare, Carmina: „Mi-a promis”

GALERIE FOTO (6)EXCLUSIV! Cu ce a dezamăgit-o Liviu Vârciu pe fiica lui cea mare, Carmina

Prezentatorul tv se poate mândri cu fiica sa cea mare, Carmina. Tânără va împlini peste câteva zile 19 ani, iar pe viitor își dorește să se mute în București și să devină jurnalist.

Totuși, până atunci, tânăra speră ca tatăl ei să-și ducă promisiunea de a-i lua un apartament la capăt. Despre asta, dar și despre dezamăgirile cauzate de celebrul ei tată, Carmina a vorbit într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Cu ce a dezamăgit-o Liviu Vârciu pe fiica lui cea mare, Carmina

În urmă cu aproape 19 ani, venea pe lume prima fiică a lui Liviu Vârciu, Carmina. Prezentatorul tv a trăit o poveste de dragoste cu Ami Teiceanu, dar aceasta s-a sfârșit, iar aceasta și-a crescut singură fetița. În ultimii ani, Liviu Vârciu a reușit să creeze o legătură strânsă cu Carmina, dar aceasta nu a fost întotdeauna roz. Într-un interviu pentru Redactia.ro, Carmina a vorbit despre tatăl său, dar și despre faptul că Liviu Vârciu nu se ține de promisiuni. În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu anunța pe rețelele de socializare că i-a cumpărat un apartament Carminei într-o zonă de lux a Capitalei.

Ei bine, se pare că acest lucru nu este adevărat și prezentatorul tv a făcut publicitate firmei de imobiliare. După ce va susține Bacalaureatul, Carmina se va muta în Capitală, dar va locui, cel mai probabil, cu chirie. „Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el„, ne-a spus Carmina.

Liviu Varciu a spus ca i-a cumparat apartament fiicei sale

De asemenea, Carmina a declarat că tatăl său i-a promis că îi va cumpăra o mașină după ce a reușit să ia permisul de conducere. Tânăra așteaptă de câteva luni ca Liviu Vârciu să se țină de această promisiune. „O aștept( nr. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani”, a mai spus Carmina.

Carmina a petrecut Paștele în familie

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit o adolescentă în toată firea. Carmina este la Liceul de Teatru din Arad, iar după ce va susține Bacalaureatul, tânăra dorește să se înscrie la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din Capitală.

Pe 8 mai, Carmina va împlini frumoasa vârstă de 19 ani, iar în această zi importantă își dorește să fie alături și tatăl ei, care a lipsit în ultimii ani de la ziua ei. „Ziua mea e sâmbătă și am avut o discuție cu el pe tema asta și l-am întrebat dacă cumva, printr-o minune, să vină, dat fiind faptul că nu l-am avut aproape de ziua mea în ultimii ani. Și dacă vine și dacă nu vine, în următorii ani o să-mi fac ziua de naștere în București și o să fie mai aproape”, a mai spus tânăra.

Etichete: