Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV| Cum s-a schimbat viața Ileanei Sterp de când a devenit mămică pentru a doua oară? Dezvăluiri inedite: „Greul se transformă în frumos” FOTO

EXCLUSIV| Cum s-a schimbat viața Ileanei Sterp de când a devenit mămică pentru a doua oară? Dezvăluiri inedite: „Greul se transformă în frumos” FOTO

GALERIE FOTO (11)

Într-un interviu exclusiv Redacția.ro, Ileana Sterp a împărtășit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică pentru a doua oară! Iată detaliile emoționante și fascinante pe care ni le-a oferit!

Cum s-a schimbat viața Ileanei Sterp de când a devenit mămică pentru a doua oară

Cum simți că s-a schimbat viața ta de când ai devenit mămică pentru a doua oară?

Ileana Sterp afirmă că experiența de a fi mamă a adus cea mai frumoasă și profundă schimbare în viața ei. Odată cu venirea pe lume a Carlei și a lui Damir, familia lor a devenit completă și trăiește într-o armonie continuă. Chiar și în fața momentelor dificile, reușesc să-și păstreze zâmbetul pe buze, datorită credinței lor în Dumnezeu, care joacă un rol important și îi ajută să depășească obstacolele cu încredere și curaj:

„Viața mea de când sunt mamă s-a schimbat în cel mai frumos mod posibil. Eu am mai spus-o și o mai spun că adevărata fericire nu am simțit-o până să devin mamă. Abia de când am născut-o pe Carla am aflat ce înseamnă să fiu cu adevărat fericită. Nu mai spun că venirea lui Damir pe lume ne-a completat, ne-a făcut o familie fericită și, deși există și clipe mai grele sau dificile, reușim să le depășim cu zâmbetul pe buze. Avem încredere în Dumnezeu, suntem niște oameni credincioși și asta ne ajută foarte mult. E atât de frumos să fii părinte și atât de frumos să ai o familie, încât tot greul se transformă în frumos, este atât de frumos încât nu se mai simte greul.”

Ileana Sterp, adepta nașterilor naturale

Ai avut parte de nașteri ușoare? Știm că ești adepta nașterilor naturale.

Ileana Sterp ne-a dezvăluit că nu a avut parte de nașteri ușoare, menționând că atât Carla, cât și Damir s-au născut cu o greutate mare. Cu toate acestea, încurajează toate mămicile care doresc să nască în mod natural să-și asculte inima:

„Nu, nu am avut parte de nașteri ușoare. Am născut 2 copii foarte mari, respectiv Carla a avut 4 kg 200 și Damir 4 kg 600 și da! Sunt adepta nașterilor naturale. Mi-am dorit să simt pe propria piele ce înseamnă nașterea. Și dacă ar fi să mai nasc 10 copii, tot natural aș vrea să nasc și îndemn toate mămicile care doresc să nască natural să o facă.”

Ileana Sterp, despre problema kilogramelor după naștere

Cum ai gestionat problemele kilogramelor după naștere? Ții dietă? Dacă da, pe ce se bazează alimentația ta de zi cu zi?

Ileana Sterp ne-a mărturisit cum gestionează problema kilogramelor în plus după naștere. Ea recunoaște că se confruntă cu această situație și că are acum 10 kg peste greutatea sa normală. Înainte de sarcină, avea 10 kg în minus și își dorește să revină la acea greutate. Iată de la ce alimente se abține!

„Da, mă confrunt. Am acum 10 kg peste greutatea mea normală. Înainte să rămân însărcinată, aveam 10 kg în minus și da, recunosc că îmi doresc să le dau jos. Momentan nu țin niciun fel de dietă, îl alăptez pe Damir și mănânc în mod normal, dar încerc să am grijă la anumite alimente care îngrașă, adică mă mai abțin de la dulciuri, de la pâine, chestii care îmi plac foarte mult, recunosc, dar repet, încerc să mă abțin ca să nu cumva să mai pun câteva kg în loc să le dau jos.

Tot referitor la alimentație, ne hrănim cu mâncare gătită în casă. Gătesc și eu, mai nou s-a apucat și soțul meu de gătit. Soacra mea a plantat roșii și castraveți în grădină. Acum, fiind vară, consumăm destul de multe fructe și legume. Mama ne trimite ouă de țară și brânză. Momentan nu țin dietă, dar pe viitor intenționez să o fac.”

Ileana Sterp: „Pilonul principal este soțul meu”

Cine te ajută cel mai mult în atribuțiile de acasă?

În ceea ce privește ajutorul acordat în gospodărie, Ileana Sterp recunoaște că cel care o sprijină cel mai mult este, fără îndoială, soțul ei. El este persoana care vine adesea acasă mai devreme de la serviciu, astfel încât Ileana să poată să se ocupe de gătit, curățenie și alte responsabilități casnice. Atunci când are nevoie să o lase pe Carla în grijă cuiva, Ileana apelează la ajutorul soacrei ei:

 „Cel și cel mai mult mă ajută soțul meu, care de multe ori vine mai repede de la lucru ca să pot eu să fac de mâncare, curățenie și ce mai am de făcut. Iar apoi, când am nevoie să o las pe Carla, apelez la soacra mea, pentru că ea mă ajută întotdeauna și cumnata mea. Rareori mai merg și pe la mama în Hațeg și pe la sora mea. Dacă ar fi mai aproape, sunt sigură că și ele m-ar ajuta cât de mult ar putea. Deci, da, pilonul principal este soțul meu, apoi soacra mea și membrii familiei, care cum.”

Ileana Sterp, surprinsă de evoluția copiilor ei

Ce te surprinde cel mai mult în evoluția micuților tăi, Carla și Damir?

Ileana Sterp a dezvăluit că este mereu surprinsă de evoluția copiilor ei, în special de fiica ei, Carla. Ileana observă că a crescut și acum vorbește absolut despre orice. Iată o experiență emoționantă pe care ne-a împărtășit-o:

„Mă surprinde tot la evoluția copiilor mei, în special la Carla care acum a crescut și vorbește absolut tot!

Într-o zi am rămas surprinsă. Conduceam și, nu știu, cred că mi-a intrat ceva în ochi și ea, foarte serioasă, m-a întrebat: „De ce plângi?” M-am emoționat atât de tare și i-am spus: „Nu, nu plâng, mami, cred că mi-a intrat ceva în ochi. Pur și simplu pusesem mâna la ochi.” Este foarte, foarte inteligentă. Și ce să mai zic de Damir? Are aproape trei luni și deja se uită, este foarte atent și râde. Mă surprinde absolut tot! Toată evoluția lor din fiecare zi mă surprinde și sunt foarte foarte mândră de copiii mei.”

Ileana Sterp: „Suntem o familie de oameni foarte spontani”

Vara e abia la jumătate! Pregătiți o nouă vacanță în familie?

La finalul interviului, Ileana Sterp a declarat că familia lor este cunoscută pentru spontaneitatea lor. Până în prezent, toate vacanțele pe care le-au avut au fost pregătite cu doar o săptămână sau maximum două înainte. Ileana și soțul ei, Daniel Aloman, preferă să se bucure de libertatea de a lua decizii în ultimul moment.

Cu toate acestea, Ileana menționează că planificarea unei noi vacanțe în familie depinde de agenda încărcată a soțului, deoarece este dulgher și are multe lucrări în derulare:

„Noi suntem o familie de oameni foarte spontani. Eu și Dani, toate vacanțele pe care le-am avut până acum au fost spontane, adică pregătite așa cu o săptămână, maxim două înainte. Probabil așa se va întâmpla și acum. Să vedem cum ne planificăm timpul, pentru că Dani are foarte mult de lucru. El face acoperișuri, este dulgher sau montator de acoperișuri, așa cum se numește meseria lui, și are foarte multe lucrări luate. Dar da, ne gândim să mergem într-o vacanță în patru, acum în noua formulă, și vom vedea unde și când.”

Astfel, de când a devenit mamă pentru a doua oară, Ileana Sterp simte că viața ei s-a schimbat într-un mod minunat. Venirea pe lume a Carlei și a lui Damir a adus o armonie continuă în familia lor. Chiar și în fața dificultăților, ei reușesc să păstreze un zâmbet pe buze, având încredere în Dumnezeu și găsind puterea de a depăși obstacolele vieții. Ileana afirmă că fericirea de a fi părinte și de a avea o familie face ca orice greutate să se transforme în frumusețe

 

Sursa foto: Ileana Sterp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: