Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ioan, la patru ani de când a câștigat Vocea României. A renunțat la arhitectură pentru muzică: „Începe o etapă nouă”

EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ioan, la patru ani de când a câștigat Vocea României. A renunțat la arhitectură pentru muzică: „Începe o etapă nouă”

GALERIE FOTO (3)

Bogdan Ioan a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la Vocea României. S-a bucurat de mult succes, oamenii l-au iubit de la prima apariție datorită talentului său de necontestat. Astfel, Bogdan Ioan a fost și fericitul câștigător al ediției din 2018.

Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ioan

Bogdan Ioan a reușit să cucerească publicul de la prima lui apariție. Artistul i-a lăsat pe toți muți de uimire, atunci când a interpretat cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson. Acest cover a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Din primele secunde, de când a început să cânte pe scena concursului de talente, cei patru mentori de la acea vreme, respectiv Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au întors imediat scaunele. Toți l-au vrut în echipa lor, însă Bogdan a avut de spus ultimul cuvânt. A ales să fie în echipa lui Smiley și a luptat până la sfârșit. Așa a ieșit și învingător.

Mulți sunt cei care l-au susținut, în acea perioadă, și care se întreabă ce mai este nou în viața câștigătorului Vocea României, ediția din 2018. Ei bine, Bogdan Ioan ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, despre noutățile din viața lui, proiectele la care a muncit, dar și planurile de viitor. Artistul promite multe piese și colaborări neașteptate, mai ales că a început o nouă etapă în cariera lui.

„Deși au trecut 4 ani, tot am impresia că parcă ieri a avut loc acel moment din audițiile Vocea României. Da, mi s-a schimbat viața, cu siguranță, după această experiență, mai ales că eu devenisem arhitect cu acte în regulă cu 6 luni înainte de audiție, iar tot ceea ce s-a întâmplat la Vocea m-a „obligat” sa renunț la arhitectură, să mă apuc serios de studiu și să încerc să-mi construiesc o carieră în muzică. Știu că mulți se întreabă ce se întâmplă cu mine, de ce am fost absent, chiar am citit comentarii de genul: „A avut momentul acela cu Michael și nu mai face muzică, nu mai știe nimeni nimic despre el”. Sunt multe lucruri pe care publicul nu le cunoaste și sincer să fiu, nici eu nu le știam până să ajung în această industrie.

Mi-au trebuit 4 ani să văd și să învăț cu ce se „mănâncă” acest domeniu, dar acum sunt foarte bine și odată cu această piesă, începe o nouă etapă foarte importantă din cariera mea de artist, încercând să îmi creez totodată identitatea mea ca artist. Vor urma multe piese, colaborări, iar in final aș vrea să spun 2 vorbe despre cel care a crezut cel mai mult în mine și căruia îi sunt recunoscător pentru că a acceptat să lucram împreună, Marius (Magic Juice), producătorul acestei piese și cel care va fi implicat în tot ceea ce înseamnă proiectul Bogdan Ioan și nu în ultimul rand, aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în tot acest timp și care m-au încurajat să nu renunț”, ne-a mărturisit Bogdan Ioan.

Bogdan Ioan, fost câștigător Vocea României, a lansat o nouă piesă

Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Tu”, iar acum vine cu un nou single, „Trezește-mă”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

„Sunt foarte entuziasmat în legătură cu această piesă, în primul rând pentru că mă reprezintă ca direcție muzicală și în același timp, datorită modului în care a fost creată. Totul a decurs natural și a venit de la sine. Mesajul piesei vorbește despre faptul că noi am început să uităm de dragoste, de iubire și ne îndepărtăm de lucrurile frumoase, iar Trezește-mă rupe acest blocaj și dă drumul iubirii. Știu că am lipsit o perioadă de timp din peisajul muzical, iar multe persoane din comunitatea mea online probabil s-au întrebat ce se întâmplă cu mine, dacă mai fac sau nu muzică. Nu am încetat să fac muzică, ba mai mult, am învățat multe lucruri care țin de industria muzicală, am făcut muzică nouă și am revenit cu forțe proaspete. „Trezește-mă” este prima dintr-o mulțime de piese care urmează a fi lansate și vor veni una după alta. Trăiesc pentru muzică și abia aștept să văd reacțiile ascultătorilor la noua piesă!” a declarat artistul.

Piesa „Trezește-mă” este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum „Te pup, pa pa!”, colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, Dj Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții. Versurile piesei au fost scrise de Andrei Iulian Banica, cunoscut pentrut hiturile „Visele” și „Iubirea mea” by Irina Rimes. Artist complex, Bogdan Ioan cucerește publicul de fiecare dată cu aparițiile sale pline de energie și a pregătit o serie de piese fresh, care urmează a fi lansate pe parcursul anului următor, pe canalul său de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: