Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Cum vor fi afectate zodiile în timpul Eclipsei totale de Lună din 26 mai! Astrologul Mădălina Manole a vorbit despre fenomenul cosmic rar

EXCLUSIV Cum vor fi afectate zodiile în timpul Eclipsei totale de Lună din 26 mai! Astrologul Mădălina Manole a vorbit despre fenomenul cosmic rar

EXCLUSIV Cum vor fi afectate zodiile în timpul Eclipsei totale de Lună din 26 mai! Astrologul Mădălina Manole a vorbit despre fenomenul cosmic rar

În dată de 26 mai 2021 va avea loc un nou fenoment astronomic, mai exact vom putea observa o Lună Plină însoțită de o Eclipsă Totală de Lună. Astrologul Mădălina Manole a vorbit în exclusivitate pentru redactia.ro despre acest moment și cum afectează fiecare zodie în parte.

Cum vor fi afectate zodii în timpul Lunii Pline din 26 mai! Astrologul Mădălina Manole a vorbit despre fenomenul astrologic

Luna Plină este însoțită de o Eclipsă Totală de Lună. Nu o să fie vizibilă din România și nici din Europa însă ne impactează pe toți, indiferent de zodie sau de ascendent. Cele mai impactate zodii sunt Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii, în special cei născuți în prima parte a zodiei sau în preajma zilei de 26.

Este un moment intens, pentru că întotdeauan Eclipsele de Lună sunt simțite foarte puternic la nivel emoțional. Potrivit atrologului Mădălina Manole, trebuie să avem grijă la trei lucruri: la deplasări, la minciuni, în principiu acestea vin spre noi, pentru că de obicei în timpul Lunii Pline suntem în căutarea adevărului absolut, și la mentori falși, adică vom renunța la niște convingeri și principii de viață învechite, cu care nu mai rezonăm.

”Eclipsele sunt în general karmice. Liberul arbitru este zero, vine Universul și ne pune în față ceva anume. Atunci, fiind vorba despre Luna Plină în Săgetător, ne gândim la principii de viață, aspirații. Aici trebuie să ne focusăm noi pentru a vedea ce schimbă. Vom lăsa în spate prejudecăți. Soarele fiind în Gemeni, rațiunea cade pe loc secund de aia și putem fi mințiți foarte ușor. În perioada asta ne axăm mai mult pe emoții și mai puțin pe raționament. Ea se mai numește și Lună Sângerie. Este cea mai mare Lună din anul 202i, fiind cea mai aproape de Pământ, dacă este senin o s-o vedem, cu toate că eclipsa are loc la ora 14:00, însă oricum nu este vizibilă din România, dar seara, dacă este senin o putem vedea. Este foarte aproape de Pământ, de aceea se și numește sâmgerie, pentru că efectul acesta îi dă o culoare roșiatică și impactul său este pentru șase luni. Ca orice lună plină aduce momentul de a culege niște roade și de a încheia un capitol din viața noastră”, a declarat astrologul Mădălina Manole în exclusivitate pentru redactia.ro.

Cum afectează Luna Plină și Eclipsa Totală de Lună fiecare zodie

Berbec – Berbecii trebuie să aibă grijă la negocieri. Bine ar fi ca în data de 26 mai să nu facă negocieri și să nu a decizii importante, pentru că s-ar putea să fie destul de confuzi în această zonă. În schimb, ei se pot axa pe studii. Dacă au învățat ceva, dau au diplomă, o pot pune practic și pot culege niște roade pe parte aceasta și, de asemenea, își pot schimba principiile de viață. Dacă le este frică să facă ceva pentru că sunt judecați sau au frici activate, le pot analiza acum și le pot pune deoparte.

Taur – Taurii pot încheia acum relații intime care nu-i reprezintă. Pot avea momente de conștientizare și pot pune punct. Financiar iar este un moment foarte important, pentru că pot să-și dea seama pe unde pierd. Că pierd bani, resurse, energie sau timp, aceștia vor vedea pe unde le pierd și se pot axa să le câștige. Este o axă financiară declanșată la această eclipsă la ei. Își pot schimba niște percepții la ei despre modul în care câștigă banii și cum îi cheltuie. De asemenea, aceștia nu ar trebui ca în data de 26 să ia decizii financiare și să nu aibă încredere în alții pentru că pot fi mințiți, înșelați sau păcăliți, spune astrologul Mdălina Manole.

Gemeni – Sunt impactați clar direct, au Soarele în zodia lor, în opoziție cu Luna din Casa Relațiilor. Pentru că este vorba despre o Lună Plină se pot încheia relații, fie că vorbim despre cele sentimenatale sau profesionale, însă, astrologul Mădălian Manole consideră că, datorită faptului că Mercur va retrogada în zodia lor și le este guvernator, chiar dacă vor încheia relații acum ei vor reveni asupra acestor lucruri, pentru că nu este ceva definitiv. Conștientizările lor sunt legate de relații. Pot să-și dea seama dacă sunt lângă partenerul dorit sau dacă colaborarea pe care o au este profitabilă.

Rac – Racii pot să aibă conștientizări și să aducă în viața lor și să aibă revelații legate de locul de muncă. Vor descoperi dacă le place sau nu ceea ce fac, sau vor afla că pot să facă ca să le placă la acel loc de muncă. Sunt cu siguranță și raci, în această perioadă, mai ales cei care sunt născuți în prima parte din zodie, care pot schimba locul de muncă. De asemenea, ei trebuie să aibă grijă și la sănătate în această perioadă și să facă schimbări legate de stilul de viață, program sau rutină. Mai mult, racii spirituali pot să înțeleagă cauzele unor probleme de sănătate.

Leu – La Lei este Casa Iubirii. Vor fi Lei care încheie relații romantice și Lei care încep povești de iubire. Vor fi mai degrabă Lei car vor începe relații de iubire, dar pot fi și Lei care, în urma unei conștientizări își dau seama că relația în care sunt nu este pentru ei. De asemenea, Leii ar trebui să depășească barierele legate de creativitate. Să aibă mai multă încredere în ei și să rupă barierele creative și mai ales să nu facă promisiuni altora, asta mai ales în data de 26 mai.

Fecioară – Fecioara poate să facă schimbări legate de locuință, ceea ce însemnă că pot vinde, renova sau cumpăra o locuință. Și este foarte posibil, pentru că fecioarele au multe planete în Casa Carierei, inclusiv acolo este Soarele și Mercur, s-ar putea să facă schimbă în legătură cu job-ul și atunci să fie nevoiți să facă schimbări și de domiciliu.

Balanță – Balanțele sunt mai confuze în această perioadă. Astrologul Mădălina Manole îi sfătuiește pe nativii Balanță să se documenteze mai mult, să pună întrebări, să caute răspunsuri, să aibă mare grijă la acte. Nativii pot afla informații importante și secrete în timpul acestei Eclipse.

Scorpion – La Scorpioni este tot o axă financiară. Eclipsa se petrece chiar în Casa Banilor. Pe de-o parte vor fi Scorpioni care își schimbăă modul de a câștiga bani, dar pot, mai ales aici unde au proiecte personale și unde câștigă banii din mai multe surse, dar sunt Scorpioni care au un loc de muncă și pe care îl pot pierde. Li se pot lua niște drepturi financiare și atunci ei sunt nevoiți să caute altă sursă de venit.

Săgetător – Săgetătorul este clar direct impactat, pentru că este Luna Plină în zodia lor și Eclipsa de asemenea. Aceștia au trăiri emoționale foarte puternice, trec pentr-o perioadă de auto-analiză și pot să aibă o nouă versiune a lor. Ei ăși vor schimba atitudinea față de ei înșiși, de cei din jur și de viață. Jupiter este în Casa Familiei, deci ar putea să vină din partea celor dragi un reproș, iar acesta să fie momentul de declic în care să-și dea seamă că trebuie să schimbe ceva. Pentru ei se pot petrece evenimente care au legătură cu perioada Eclipsei de Soare din 14 decembrie 2020.

Capricorn – Aceștia trebuie să fie atenți la sănătate, să aibă parte de mai multă odihnă. Eclipsa aceasta le poate aduce ocazia să renunțe la niște vicii și la niște relații ascunse sau la persoane care le fac rău.

Vărsător – Aceștia pot culege roadele unui proiect. Această Eclipsă este în Casa Prietenilor și al Proiectelor de viitor. Polt avea niște conștientizări față de anturajul din care fac parte și să vadă adevărata față a unor prieteni.

Pești – Eclipsa se petrece în Casa Carierei la Pești, ceea ce înseamnă că poate să aducă schimbări neașteptate și răsturnări de situație. Li se po activa niște frici să nu-și piardă funcția la locul de muncă. De asemenea, le poate aduce și niște revelații despre cum să-și atingă obiectivele profesionale. Ei având foarte multe planete în Casa Familiei, acolo unde va retrogada Mercur, pot avea niște trăiri emoționale puternice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: