Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Ingredientul-minune care îți curăță tenul! Sfaturile Anei Ioniță, consilier în nutriție

EXCLUSIV Ingredientul-minune care îți curăță tenul! Sfaturile Anei Ioniță, consilier în nutriție

EXCLUSIV Ingredientul-minune care îți curăță tenul! Sfaturile Anei Ioniță, consilier în nutriție

Consilierul în nutriție, Ana Ioniță, a vorbit în exclusivitate pentru redactia.ro despre un ingredient-minune care îți curăță tenul în doar 7 zile. Iată ce alte beneficii mai poți obține această substanță naturală!

Ingredientul-minune care îți curăță tenul

Ana Ioniță, consiler în nutriție, a vorbit în exclusivitate pentru redactia.ro despre beneficiile clorofilei, un ingredient-minute care te ajută să-ți cureți tenul în doar 7 zile și mai ales să scapi de toxinele din corp.

Clorofila este un pigment natural care se găsește în plante și mai ales în legumele cu frunze verzi. Aceasta oferă multe beneficii pentru sănătate datorită nivelului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Ana Ioniță recomandă o cură cu clorofilă, însă susține că aceasta trebuie să fie din iarbă de grâu proaspăt stoarsă.

”Recomand de câteva ori pe an o cură cu clorofilă dar din iarbă de grâu proaspăt stoarsă chiar de tine acasă. Se găsesc și pungi cu praf de clorofilă pe care o poți dilua în apă sau în suc. Poți să o pui chiar și în porridge deasupra sau în salate, dar cel mai nutritiv este să o faci tu acasă. Este puternic detoxifiant și este bun nu doar pe partea cosmetică pentru o piele mult mai luminoasă, ea detoxifiază tot organismul. Ar trebui începută o cură de până la 7 zile de la 50 ml până la 100 ml pe zi, fiind un detoxifiant pentru ficat și alte organe, dar și pentru ten.

Cura aceasta se face timp de 7 zile o dată la 5-6 luni. Are un bust foarte puternic și dacă cumva organismul tău e foarte încărcat și ești genul de persoana care mâncă foarte multă carne sau fast-food este posibil să ți se facă puțin rău. De aceea recomand administrarea treptată. Pentru început o poți face de două ori pe an, iar apoi chiar și de trei ori pe an. Are un gust puternic de iarbă. Acum depinde de la persoană la personă. Unele persoane pot să transpire mai mult în timpul acestei perioadă în care consumă, altele pot avea dureri de cap, însă este perfect normal pentru că așa se elimină toxinele. Nu ajuta la eliminarea kilogramelor în plus. Reușim să slăbim doar prin deficit caloric. Asta inseamna că trebuie să consumăm mai puține kcal decât ardem prin mișcare. Acest detox prin clorofilă te ajută să te simți mai bine, îți dă energie, nu slăbești dacă consumi clorofilă în niciun caz”, a declarat Ana Ioniță în exclusivitate pentru redactia.ro.

Alte beneficii ale clorofilei:

  • Clorofila poate fi benefică în tratamentul simptomelor de anemie, cum ar fi starea de oboseală, lipsa constantă de energie.
  • Îmbunătățirea digestiei
  • Ameliorarea constipației
  • Reducerea nivelului de inflamație din corp
  • Îmbunătățirea aspectului pielii

Alte alimente ce contin clorofila:

– Pătrunjelul
– Alfalfa
– Arugula
– Algele de mare
– Lăstarii de grâu
– Spirulina
– Spanacul
– Păstăile verzi
– Broccoli
– Sparanghelul

Cum poți prepara clorofila acasă la tine

De asemenea, Ana Ioniță a explicat cum poți obține clorofila din iarbă de grâu chiar la tine acasă și cum poți să o prepari în așa fel încât să te bucuri de toate beneficiile acestui ingredient-minune.

”Pentru cei ce vor să-și facă acasă au nevoie de germeni de iarbă de grâu sau pot să o achiziționeze de la magazinele de specialitate, care au microplante, și au nevoie de un aparat special. Iarba de grâu nu se stoarce la storcătorul normal de fructe și există un storcător special care seamănă puțin cu mașina de tocat carne și acolo se introduc lăstarii de iarbă de grâu și se obține sucul. Acest suc nu trebuie ținut mai mult de 10-15 minute sau de pe o zi pe altă pentru că își pierde din proprietăți și se și oxidează. Oxidarea este principalul motiv pentru care trebuie cosnumată cât mai repede”, a mai spus Ana Ioniță pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: