Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Noua melodie a artistei Minelli îi inspiră pe tineri. Ce mesaj a vrut să le transmită cântăreața fanilor ei

EXCLUSIV Noua melodie a artistei Minelli îi inspiră pe tineri. Ce mesaj a vrut să le transmită cântăreața fanilor ei

GALERIE FOTO (6) EXCLUSIV Noua melodie a artistei Minelli îi inspiră pe tineri

Minelli, pe numele său real Luisa Luca, este cântăreață, compozitoare și textieră. În ultima perioadă a avut succes cu melodiile sale, care au devenit hituri internaționale. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Minelli a vorbit despre noua sa piesă, „Ram-pam-pam”, dar și despre cariera sa.

EXCLUSIV Noua melodie a artistei Minelli îi inspiră pe tineri. Ce mesaj a vrut să le transmită cântăreața fanilor ei

Minelli a reușit să devină una dintre cele mai cunoscute artiste din România după ce a revenit în industria muzicală cu melodia „Mariola”. În luna martie a acestui an, Minelli  a lansat melodia „Ram-pam-pam”, o nouă piesă de pus pe repeat, așa cun ne-a obișnuit. Artista a vorbit în exclusivitate pentru Redacția.ro despre noua sa melodie, dar și despre cum a depășit pandemia care a pus stăpânire pe întreaga lume. Clipul piesei aduce în imagini trăirile dintr-o relație toxică și prezintă, filmul răzbunării.

Astfel, Minelli își duce la bun sfârșit planul de răzbunare, fiind ajutată de două prietene. „Povestea piesei cred că este una în care se vor regăsi mulți tineri, atât fete, cât și băieței. Dacă urmărești clipul o să vezi că eu și fetele incendiem mașina băiatului care mi-a frânt mie inima. E o piesă în care mă regăsesc foarte mult și cumva cred că fiecare dintre noi am avut gânduri mai extrem când un băiat/fată ne-a frânt inima, cu chiar atât de extrem cum a dus-o regizorul clipului,„, ne-a spus Minelli. Mai mult, artista a declarat că primește multe clipuri de la fanii săi, în special de la băieți, cântând piesa sa.

Cum a trecut Minelli prin pandemia de coronavirus?

Se știe că anul 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, iar artiștii au fost nevoiți să ia o pauză îndelungată de la concerte sau evenimente. Întrebată cum a perceput această pandemie, Minelli ne-a mărturisit că a descoperit că este bine să mai iei o pauză de tot ceea ce faci zilnic și să te odihnești. „A fost un an destul de greu pentru că ne-am oprit cumva toti în timp. Dar cred că am descoperit fiecare că uneori e bine să mai iei o pauză de la toată nebunia asta de care te înconjori în fiecare zi. Să te bucuri de tot ce se întâmplă în prezent și să luăm lucrurile ceva mai relaxat. Imediat cum o să revenim la aceeași nebunie și o să uităm de tot ce am învățat în pandemie”, a mai spus celebra artistă.

Totuși, Minelli a lucrat și în perioada de pandemie. Artista a declarat că a compus multe melodii atât pentru ea, cât și pentru alți artiști, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult să fie „pozitivă în gândire”. „Aștept foarte mult să se reia concertele și evenimentele. Cred că despre asta e vorba la artiști„, a mai declarat artista. Minelli sau pe numele său real Luisa Luca, a devenit cunoscută după ce a început să cânte la 11 ani, într-o trupă înființată chiar de ea. La 17 ani, toți o știau după numele ei din buletin, dar succesul l-a cunoscut atunci când lansat celebra piesa „Mariola”. Pe lângă faptul că este o cântăreață desăvârșită, Minelli este compozitoare și textieră, compunând piese și pentru alți artiști renumiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: