Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV. Prima reacție a Minodorei după moartea lui Petrică Cercel: ”Nu știu cum o să pot să…”

EXCLUSIV. Prima reacție a Minodorei după moartea lui Petrică Cercel: ”Nu știu cum o să pot să…”

EXCLUSIV. Prima reacție a Minodorei după moartea lui Petrică Cercel: ”Nu știu cum o să pot să râd”

Minodora a făcut primele declarații în exclusivitate pentru redactia.ro, după ce s-a aflat tragica veste că artistul Petrică Cercel a decedat. Cântăreața a explicat cu lacrimi în ochi că îi este tare greu.

EXCLUSIV. Prima reacție a Minodorei după moartea lui Petrică Cercel: ”Nu știu cum o să pot să râd”

Petrică Cercel s-a stins din viață joi, 16 septembrie. Artistul era internat de mai multe zile la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. Minodora a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru redactia.ro, despre moarte celebrului cântăreț.

”Eu doar ce am aflat mai devreme, nu am știut. Pentru că mă pregătesc să filmez un videoclip și nu am știut. Nu știu cum o să pot să râd la videoclipul acesta pe care îl filmez acum. Am o piesă veselă de filmat și nu știu cum o mă pot descurca. Știam că e bolnav. Nu am vorbit cu familia, nu mi-am permis să deranjez”, a declarat Minodora în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Petrică Cercel a fost infectat cu noul coronavirus

Petrică Cercel s-a stins din viață astăzi, 16 septembrie 2021! Vestea morții artistului a picat ca un trăsnet în rândul maneliștilor. Încă un semn că noul virus ucide tot în cale! Petrică Cercel, celebrul manelist s-a stins din viață după ce s-a luptat cu noul coronavirus. Tatăl lui Ionuț Cercel era internat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ionuț a postat sâmbătă, 11 septembrie, un mesaj pe rețelele de socializare în care le spunea internauților că tatăl său este infectat cu COVID-19, dar avea încredere că manelistul se va face bine. Din păcate, organismul cântărețului a cedat, iar medicii nu l-au mai putut salva. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„ a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Petrică Cercel trăia cea mai frumoasă perioadă din viața lui pentru că avea trei copii și cinci nepoți, care îi umpleau sufletul de bucurie. ”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara Petrică Cercel.

Etichete: