Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Cercel s-a stins din viață! Artistul a fost infectat cu noul coronavirus

Petrică Cercel s-a stins din viață! Artistul a fost infectat cu noul coronavirus

GALERIE FOTO (2) Petrică Cercel s-a stins din viață!

Petrică Cercel s-a stins din viață! O veste tristă a îndoliat lumea manelelor! Petrică Cercel s-a stins din viață după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Manelistul se afla internat în spital, unde era intubat, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Petrică Cercel s-a stins din viață! Artistul a fost infectat cu noul coronavirus

Petrică Cercel s-a stins din viață astăzi, 16 septembrie 2021! Vestea morții artistului a picat ca un trăsnet în rândul maneliștilor. Încă un semn că noul virus ucide tot în cale! Petrică Cercel, celebrul manelist s-a stins din viață după ce s-a luptat cu noul coronavirus. Tatăl lui Ionuț Cercel era internat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ionuț a postat sâmbătă, 11 septembrie, un mesaj pe rețelele de socializare în care le spunea internauților că tatăl său este infectat cu COVID-19, dar avea încredere că manelistul se va face bine. Din păcate, organismul cântărețului a cedat, iar medicii nu l-au mai putut salva. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„ a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Petrica si Ionut Cercel

Petrică Cercel trăia cea mai frumoasă perioadă din viața lui pentru că avea trei copii și cinci nepoți, care îi umpleau sufletul de bucurie. ”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara Petrică Cercel.

Manelistul era căsătorit cu soția de mai bine de 35 de ani, iar alături de ea a trăit cele ami frumoase momente din viața sa. Petrică Cercel era devotat familiei și își iubea copiii extrem de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: